Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Колико је висока и тешка Слобода Мићаловић? Податак о њој који јавност већ годинама жели да сазна

Све њене фанове занимају поменуте мере

1707567986_74249d8c8e59600d62d77cc63ae5cf652fa52ffd.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Бројне фанове глумице, који су очарани њеним изгледом, занимале су поменуте мере, а многи међу њима понадали су се да ће глумица у неком моменту путем друштвених мрежа одговорити и открити оно што годинама таји.

Што зарад улога и сцене која захтева гипкост и енергичност, што зарад здравственог стања, Слобода води рачуна о избалансираној исхрани, посветила се и физичкој активности, практикује наводно wалл пилатес, док истовремено ментално јача.

Све то доприноси одличном изгледу који је, по свој прилици, многе довео у заблуду.

Док су неки веровали да Слобода има свега 50 килограма и поседује манекенску висину, други су пак сматрали да је без потпетица знатно нижа и крупнија.

Параметри - висина и тежина Слободе Мићаловић - су 170/58, што је веровали или не приближно параметрима којима може да се похвали једна Наташа Беквалац или пак Јелена Ђоковић.

Очигледно идеално висока и тешка је драмска уметница која се несумњиво одриче шећера, угљених хидрата и других намирница који доприносе порасту килаже.

Таквим понашањем она је најбољи узор својим наследницама Вери и Мили, које тренирају једна рукомет, друга плес.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas