Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Констрактина песма постала омиљена на свадбама: Погледајте шта певачица мисли о томе

Нумера "Ин цорпоре сано" постала све чешћа жеља гостију на слављима

1657718983_Foto-Ataimages.rs-Konstrakta-Pexels.jpg
Фото: Пеxелс, Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Ана Ђурић Констракта стекла је огромну популарност на овогодишњем такмичењу за песму Евровизије. Она је на овом престижном музичком такмичењу остварила одличан пласман, а одушевила је и домаћу и страну публику.

Успех песме "Ин цорпоре сано" се није ту завршио. Она је постала омиљена међу људима различитог узраста, а Констракта и даље добија похвале са свих страна.

Прочитајте још: Анђелина Џоли прошетала сандале које свака жена треба да има: Холивудска глумица поставила нови модни тренд (ФОТО)

Песма са препознатљивом кореографијом је почела да се наручује на свадбама. Певачица сматра да је ово велики успех и она је поносна што је то тако. На велико изненађење, песма је постала хит и на ромским свадбама где сви гости поносно изводе већ увежбану кореографију.

 

"Ми смо са најлепшим жељама успели да уђемо у свадбени репертоар, а познато је да када се то деси - успео си у животу. Једино што има мале бизарности када се на свадби пева 'увећана слезина', али не морамо да улазимо све време у вишеслојност значења песме, она ради и на другом нивоу, јер има и ритам и кореографију" изјавила је Констракта у емисији "Шта сам себи и ко сам теби".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas