Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
подељена мишљења

Коштају "САМО" 100 000 динара: Чизме Јелене Розге са минијатурном штиклом поделиле јавност (ФОТО)

Јелена је дама од стила, а овог пута одлучила се за чизме које су изазвале опречна мишљења.

1648195193_jelenaaa.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/розгајеленаоффициал
Oglas

Лепа певачица увек прати трендове, али остаје верна елегнантим и класичним комадима. Јелена одржава беспекорну килажу, па јој свака стварчица пристаје. Године јој ништа не могу, а многи се питају која је тајна њене витке линије. Одевне комбинације које носи инспирација су дамама.

Као и свака жена, обожава квалитетну обућу и не жали новац када је у питању добар пар ципела. Овога пута одлучила се за чизме бренда Тотеме које коштају невероватних 100 000 динара, односно 940 долара.

Прочитајте још: "Не могу да верујем да ово пишем после две године..." МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ ИСКРЕНО после првог концерта (ФОТО)

За опуштенију вечерњу варијанту одлучила за уске фармерке од светлијег тексаса, оверсизед сако и белу блузу. Али оно што је скоро свима прво "упало у очи" јесу лаковане цизме до колена са штиклом од свега пар центиметара. Неки сматрају да шпицасти врх чизама и танка и кратка потпетица кваре изглед и скраћују фигуру. "Чизме кваре све", "прелепа си, али те чизме су ужас", "врати те чизме" били су неки од коментара испод слике.

Други овај модел чизама сматрају ефектним. Неки их сматрају елегантним одабиром, који се лако комбинује, а притом је и удобан.

Какав су утисак оставиле на вас?

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas