Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

КРАЈ ПРИЈАТЕЉСТВА: Ово је главни разлог свађе између Цеце Ражнатовић и Мире Шкорић!

Певачице Мира Шкорић и Светлана Цеца Ражнатовић су дуго биле најбоље пријатељице, али њих две већ годинама нису у контакту.

1633437693_ceca-i-mira.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /МираСкориц
Oglas

Мири је пре неколико година умрла мајка, а након тога превачица је открила да ју је највише изненадило што је Цеца није позвала да јој изјави саучешће.

Прочитајте још: Пре 17 година представљао је БиХ на ЕУРОСОНГУ, а данас ужива у ЗАГРЉАЈУ МИШИЋАВОГ МУШКАРЦА: "Сви осмеси с мојом љубави" (ФОТО)

 Није ме позвала, нити ми је послала поруку. Ето, Цеца то није учинила. Свако има своје разлоге, али је истина да ме није позвала - изјавила је Мира која је додала да нема намеру да се прва јави Ражнатовићевој.

- Пукну бракови после 40 година, а не једно пријатељство. Не постоји шанса да се ја прва јавим. За разлику од осталих, имам свој став о свему томе и зашто бих морала да будем нешто што нисам. То што је између нас више није ни битно. Ја са њом нисам у свађи, једноставно не комуницирамо, не дружимо се - објаснила је Шкорићева.

- Нас две не мислимо исто, једноставно нисмо исто. Знам да смо некад биле као једно, али, ето, не треба плакати, све је то живот. Знам да је то интересантно, међутим не треба правити од комарца магарца. Цеца је велики уметник, звезда, и ту нема говора. У прошлости сам увек имала лепо мишљење о њој - закључила је Мира Шкорић својевремено за домаће медије.

Прошле године Мира је дефинитивно оспорила било какву могућност за помирење.

- Никада се нећу помирити са Цецом. Не бих ни причала о томе, боље да ћутим. Желим јој сву срећу овога света - истакла је певачица.

Светлана Ражнатовић је по питању окончања пријатељства са Шкорићевом увек била јасна.

Прочитајте још: Марина Гагић на суду тражи ОВУ суму за алиментацију, од Дарка Лазића: Пријатељи кажу да је испала ФЕР према певачу (ФОТО)

- Што се тиче нашег односа, могу да вам кажем да свака веза има свој почетак и свој крај и то увек са разлогом - изјавила је Цеца за домаће медије.

Подсетимо, ове две популарне певачице у доба најлепших дана свог пријатељства снимиле су дует "Не рачунај на мене". Наслов ове нумере као да је предвидео крај сваке комуникације између Цеце и Мире...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas