Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
краљевска породица

Краљица Елизабета пропустила још један догађај: Јавност забринута за њено здравље

Последњих месеци влада забринутост због здравственог стања краљице Елизабете.

1636990086_profimedia-0638609203.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Уз све већи број отказаних јавних наступа и посета болницама јавност страхује.

Недавно је краљица пропустила Дан сећања, догађај са кога је изостала само шест пута.

Бакингемска палата објавила је саопштење о одсуству краљице на Недељној служби сећања у центру Лондона, објашњавајући да је уганула леђа и да због тога не може да присуствује.

- Краљица је, пошто је уганула леђа, јутрос са великим жаљењем одлучила да неће моћи да присуствује данашњој недељној служби сећања у Ценотафу. Њено Величанство је разочарано што ће пропустити службу - наводи се у саопштењу.

Здравље краљице Елизабете

Краљица Елизабета у последње време отказала је неколико јавних појављивања. Више од три недеље не присуствује догађајима, пише Тхе Лист.

Углавном проводи време одмарајући се у Виндзорској палати, а посао обавља и путем видео конференција и телефонских позива. Након што је пропустила церемонију Дана сећања, принц Чарлс је издао саопштење у вези са њеним здрављем:

- Лекари Њеног Величанства саветовали су јој да настави да се одмара најмање наредне две недеље - наводи се у саопштењу.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas