Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
краљевска породица

Краљица Елизабета пропустила важан догађај: Сви се питају шта је разлог?

Краљица Елизабета није присуствовала Дану Комонвелта, па ју је заменио принц Чарлс.

1647276812_profimedia-0663007443.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

У краљевској породици постоје веома строга правила. Чланови породице имају одређени број догађаја којима треба треба да пристуствују током године.

Краљица Елизабета ретко одсуствује са истих, међутим, ове године није присуствовала Дану Комонвелта, међународном празнику који се слави широм света, у Африци, Азији, Карибима, Америци, Пацифику и Европи. Пошто је краљица на челу Комонвелта, за њу је то велики догађај. Ове године службу је водио принц Чарлс. Оно што ово чини још чуднијим је да Бакингемска палата није навела разлог зашто она није била тамо. Краљица је замолила принца од Велса да представља Њено Величанство у Служби Комонвелта у Вестминстерској опатији.

Прочитајте још: БЕН АФЛЕК поново У СПОТУ Џенифер Лопез: Изненађење након 20 година (ВИДЕО)

Последњи пут када краљица Елизабета није била присутна на Дан Комонвелта, са изузетком прошлогодишњег отказивања услед пандемије, било је 2013. године када је била болесна.

Иако Палата није навела болест као разлог због којег краљица нец́е присуствовати ове године, она је недавно била позитивна на корона вирус.

БОНСУ ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas