Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Краљица ЛЕТИЦИЈА има кожу девојчице у 49. години: Кључ је у исхрани и шминкању, а ове трикове свако може применити

Уколико желите да имате блиставу кожу као краљица Летиција покушајте са овим методама

1662462990_Foto-Profimedia-kraljica-Leticija.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Летиција, краљица Шпаније, зрачи лепотом, урођеном префињеношћу и елеганцијом, а оно штоје занимљиво кад је реч о овој некадашњој новинарки јесте да обично не користи превише шминке. Њена кожа у 49. години живота је невероватно блистава, а многи се питају како јој то успева. Да ли се тајна крије у скупоценим кремама за лице или посебној исхрани?

Стручњакиња за негу коже, Корина Толан, рекла је да краљица Летиција сјајан тен постиже првенствено исхраном богатом здравим мастима.

"Када конзумиране овакву храну, ваша кожа ц́е бити веома хидрирана и сјајна због стварања липидних мембрана које окружују и јачају ц́елије коже", рекла је она.

Такође је рекла да верује да Летиција корисити антиоксидансе попут витамина Ц и А, а који су важни за формирање колегена у кожи. Осим тога, краљица је током целе године благо препланула, а стручњаци верују да није у питању генетика, као ни сунчање (јер често излагање сунцу убрзава старење, што се за њу никако не може рећи) - већ да је по среди самопотамњивање.

Прочитајте још: Потпуни ПРОМАШАЈ или стил по мери МОДНИХ ИКОНА? Ово је стајлинг у који је цео Београд гледао зачуђено (ФОТО)

Међутим, неки други стручњаци кажу да су ипак у питању трикови шминкања које шпанска краљица радо примењује на јавним догађајима и свечаним церемонијма. На њој, шминка увек изгледа беспрекорно и не превише нападно, а неутрални тонови су у складу са њеним годинама и заправо чине да изгледа најмање пет лета млађе. Тамни тонови шминке, као што су црне или сиве сенке и црвени кармин, могу да учине да изгледате старије, зато их избегавајте, већ се више фокусирајте на природне нијансе. И позната шминкерка са наших простора, Саша Плавшић упозорава да боје попут јаркоплаве, љубичасте и зелене чине да изгледате старије него што јесте.

Уколико желите да изгледате свеже и природно, попут краљице Шпаније, савет је да практикујете неутралне сенке за свакодневно шминкање, док за свечане догађаје можете да искористите смеђе тонове или примените познату технику шминања очију "смокеy еyес". Што се тиче кармина, Летиција обично носи руж боје брескве или браонкастих нијанси, а ретко је виђена да носи црвени кармин.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas