Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Криво ми је што прво вече нисам са супругом и сином": Огњен Амиџић сабрао утиске након што је по други пут постао отац

Водитељ Огњен Амиџић је пре неколико дана постао отац по други пут

1710317059_mina_ognjen_12032024_0039.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Он је са супругом Мином добио прво заједничко дете, а јуче је њу и сина извео из породилишта.

Ипак, због пословних обавеза Огњен није могао да прво вече по њиховом изласку из породилишта проведе код куће.

- Прелепо се осећам, супер савршено... Али и сваки много леп догађај је исто стрес за човека. Мало ме стиже умор, али сам срећан. Мина је изашла из болнице, Перун је дошао кући и сад полако улазимо у реалан живот. Сада ћемо да видимо како то функционише. Прелепо је, али доста одговорности. Криво ми је што прво вече нисам са супругом и сином, али већ сутра ћу то надокнадити. Мина је успела све то да савлада, баш ужива у томе. Наравно да ћу јој помагати и подржавати је као и она мене. Она је особа која када узме нешто да ради она се томе посвети 100 одсто и ради без грешке. Има мајчински инстинкт, мајка је мајка, нема шта - рекао је за водитељ за "Блиц" и објаснио како су он и Мина дошли на идеју да наследнику дају име Перун.

- Дуго сам размишљао о имену, већ неко време ми се већ свиђа име Перун. Када сам предложио Мини се то допало. Ја заиста поштујем свачији избор. Мени је било чудно моје име, дан данас не знам ниједног Огњена који је старији од мене, тада су била модерна друга имена. Ја сам желео име које је несвакидашње, које има везе са нашом традицијом, а необично је. Јако име, кратко, јасно, надам се да ће му донети срећу - испричао је Огњен за Блиц.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas