Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КУМ ЛАНЕТОВОЈ ЋЕРКИ: "Грозне лажи, оставио јој кућу, ЈА сам био сведок - каква бре 2 непозната човека кад је давао УСМЕНИ ТЕСТАМЕНТ

"ДАО јој је кућу, то је кућа његових родитеља."

1710335986_Milan-Lane-Gutovic-sahrana-foto-M-Labudovic-M-Andjela.jpg
Фото: М. Анђела, М. Лабудовић
Oglas

Милица Гутовић, најстарија ћерка покојног глумца Милана Ланета Гутовића, шокирала је све када је на свом Фејсбук профилу објавила снимак на ком тврди да је медицинска сестра пред смрт њеног оца увела двојицу мушкараца који нису били у сродству са Ланетом.

Према Миличиној причи, они су били сведоци, заједно са медицинском сестром наводног усменог завештања којим се она и њена сестра Невена лишавају наследства.

Сада се огласио кум Милице Гутовић, Миле Зарић, за "Хаппy" и том приликом је проговорио о наследству.

Миле Зарић сматра да је главни узрок овог проблема у ствари мајка, Ланетова бивша супруга.

- Грозно је то што се дешава, пре свега због Ланета који је био велики човек, редак, особењак, др****ја. Мислим да је у питању индоктринација мајке, она је бесна на Ланета и неке ствари не може да му опрости, па то преноси на децу, зато је Ланетова ћерка то и урадила. Лоше је то. Имао бих три сата о свему да причам - казао је Зарић.

Како каже, он не мисли да Милица све ово ради из некакве користи.

- Нема користи. Дао јој је кућу, то је кућа његових родитеља. Ја све знам, ја сам био тамо у његовим последњим тренуцима, све те приче су лаж, каква бре два човека? - рекао је Зарић па додао:

- Лане није био манипулатор, лажов… врло сам љут и цела ова прича ми је бљак. Немам просто коментар на све ово - каже Зарић.

Иначе, ову улогу у култном филму је одбио Милан Лане Гутовић због породичних разлога, а прихватио ју је Гаги Николић

(Хаппy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas