Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кувар Џенифер Лопез открио шта се увек налази у њеној кухињи: Ово јој је омиљено поврће

Осим напорних тренинга које никада не прескаче, Џенифер Лопез има строго контролисани режим исхране

1696066822_e62833b54963de0f765d786830441821caee9e32.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Келвин Фернандез, лични кувар који је годинама припремао оброке за славну певачицу Џенифер Лопез, пре неколико година је открио детаље о томе шта се тачно налази у њеном фрижидеру. Рекао је у интервјуу за часопис Ус Wееклy, а ево шта је открио о њеним прехрамбеним навикама.

Прво, Фернандез је истакао да Џенифер преферира да пије минералну воду. То је један од кључних елемената њеног дневног режима хидратације. Такође, увек инсистира да у фрижидеру буде обиље свежег воћа и поврћа. Чини се да је воће посебно популарно у њиховој породици, иако је Фернандез открио да Џенифер није баш највећи љубитељ јагода. Међутим, њена деца обожавају свеже бобичасто воће, па су јагоде често присутне.

Када је реч о поврћу, Фернандез је навео да Џенифер и њена деца воле зелено поврће. На пример, спанаћ, краставце и целер често се налазе у њеном фрижидеру. Он је посебно истакао да је припремао зелени сок од ових састојака за Џенифер, који она воли да конзумира како би започела свој дан. Зелени сокови су познати по свом здравственом бенефиту, тако да није изненађујуће што су део њеног режима исхране.

Доручак је један од најважнијих оброка за Џенифер Лопез и њену породицу, а у њиховој свакодневној исхрани неизоставна је ћурећа шунка. Келвин Фернандез открио је да су јаја, ћурећа шунка, и пилетина најчешће намирнице које конзумирају. Ово је очигледно здрав и хранљив почетак дана за њих, пружајући им протеине и енергију за активности које их очекују.

Међутим, иако се труде да остану здрави у својим прехрамбеним навикама, у њиховом фрижидеру често можете наћи и нездравих грицкалица. Келвин Фернандез је истакао да су деца посебно склонија брзој храни. Ипак, очигледно је да Џенифер и њена породица покушавају да одрже баланс између здраве и повремено нешто мање здраве исхране.

Када је реч о вечери, Фернандез је открио да су такоси најчешће јело које користе за вечеру. Мексичка кухиња је нешто што најчешће преферирају. Вечера с мексичког менија пружа богате ароме и разноврсне укусе, што је вероватно омиљени део дана за ову породицу.

На крају, Фернандез је нагласио да је за Џенифер и њену породицу веома важно да увек имају пун фрижидер и довољно простора за држање намирница. Ово је разумљиво.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas