Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЛЕПА ЛУКИЋ ЗАБОРАВИЛА ТЕКСТ ПЕСМЕ: Нећете веровати како се извукла

Буквално да нема певача који није бар једном током каријере доживео пех, али мало је оних који о својим ‘бламовима’ причају са осмехом, као Лепа Лукић.

1711274736_360096_img-75cb734f7eaa790157bb3a130f85cbe8-v_iff.jpg
Фото: Новости
Oglas

Ипак, и најбољима се деси да погреше те је и Лепа испричала шта јој се догодило када је певала на Београдском сабору.

-Певала сам песму ‘Пољуби ме драги, да бих тебе као некад љубила’. И ја певам у Лазаревцу и деси ми се у трећој строфи да заборавим текст. Тек на крају сам се сетила рефрена, не знам речи, уплашила сам се што сам прескочила први део- почела је да објашњава Лепа, а потом наставила:

-Завршим ја и почнем да се секирам. Изашла сам са бине и почела да плачем иако су ми сви рекли да сам предивно певала. Ја им кажем ‘Шта сте ви гледали, како предивно кад сам побрљала трећу строфу?!’ и тек кад су чули снимак схватили су да сам погрешила. Мислила сам да нико неће да гласа замене, а на крају сам освојила први место. Они сви аплаудирали, нису ни чули да сам погрешила (смех)!

Међутим, нико не би претпоставио какав епилог је имала ова певачицина прича.

-Финале је после било у Београду и ја сам имала неке обавезе, не сећам се и замолим Снежану Ђуришић која је била мала, имала је 11 година да ме замени. Толико је лепо певала да сам јој поверила да ме замени у Дому синдиката. Освојила је прво место и ја као кроз њу добијем прву годину. Обожавала ме је, ја сам била њен идол и част ми је што је мене одабрала- испричала је са осмехом.

(ГРАНД)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas