Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Лежала сам у болници и тешила породицу": Оља Карлеуша о тешком проблему са којим се суочила - "Могло је да се заврши кобно" (ФОТО)

Певачица се пре извесног времена суочила са озбиљним здравственим проблемом

1683199742_342499823_1265437811015619_6179855809724334314_n.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Оља Карлеуша пре извесног времена, завршила је у болници због емболије плућа. Узрок је био тромб у нози који се откачио, а Оља се присетила како је открила овај проблем који се у неким случајевима завршава фатално:

- Добила сам бол у листу леве ноге и нисам знала да сам имала тромб у нози који се откачио и добила сам емоболију плућа. Оно на шта сам ја указивала људима је то да сам ја имала само бол у листу, као почетак неког грча, а после четири или пет дана добила сам спазам, немогућност дисања, стезање у грудима и кратак дах. То је била кулминација да одем у болницу где су ме и задржали. Велика је ствар када имамо ту могућност да нам бол пошаље знак. Ипак имамо пуно случајева где људи од таквих ствари не остају живи само зато што нису имали никакав знак - почела је причу за "Гранд", па наставила:

- Не постоји човек које је имун у ситуацији која може да се заврши кобно по тебе, поготово када имаш дете. Иначе сам неизлечиви оптимиста, а као мала сам зацртала себи да ћу живети око 92. године и то срећна, задовољна и покретна. Док сам лежала у болници више сам ја тешила моју породицу и фамилију него они мене. Имала сам размишљања која нису претерано ведра, али нисам плакала.

Породица јој је била највећа подршка:

- Супруг и син су ми били највећа подршка, наравно и родитељи. Они у све време бдили нада мном, да моје боловање буде пропаћено на најбољи могући начин. Човек је благословен када има уз себе породицу у таквим ситуацијама - закључила је.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas