Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЛИДИЈА ВУКИЋЕВИЋ данас слави 60. РОЂЕНДАН: Открила шта је пожелела и како се осећа у вези са 20 ГОДИНА МЛАЂИМ МУШКАРЦЕМ

Глумица је жив пример да су године само број

1658298696_lidija_vukicevic_23072020_0019.jpg
фото: Ата имагес
Oglas

Глумица Лидија Вукићевић данас слави 60. рођендан. С обзиром на њен младолики изглед, мало ко би рекао да је глумица ушла у 7. деценију живота. Сада је открила како воли да прославља рођендане и како се осећа у вези са 20 година млађим дечком.

-Веома ми значе рођендани, Бог нам је дао да можемо да славимо. Славим живот јер колико има људи, а знамо да не могу да славе, јер су по болницама. Како славу, тако и рођендан проводим искључиво са људима које волим и који ми значе у животу. То је сврха славља, а не да се позове милион људи, музика и да се прави циркус и неко вашарско весеље - истиче глумица за Блиц.

Она открива и да ли су јој икада сметала питања везана за године.

-Наравно да ми нису сметала та питања, зато што људи су ту површни. Године су број, то је једно, а начин како живите, енергија то је потпуно нешто друго. У Енглеској једној драми, сахранили су момка од двадесет и нешто година, а он је рекао “напишите на мом гробу, преминуо са осамдесет и шест“. То је све како се осећате, какву енергију носите и колико сте спремни да користите сваки тренутак. Мени су тренуци живот, а скуп лепих тренутака је срећа. Живим са свим својим успонима и падовима које живот носи. Године су нешто што је у реду и што треба да се броји, али увек се водим реченицом коју сам прочитала, а она све говори:“колико би смо били стари, кад не бисмо знали колико година има“, ту је све речено, јер имамо људе са енергијом у шестој, седмој деценији, са неисцрпном енергијом, а и младе људе без енергије-рекла је позната глумица.

Прочитајте још: Цеца је СТИХОВЕ ОВИХ ХИТОВА САМА ПИСАЛА: Ретко ко зна да се опробала као текстописац

На класично питање шта је пожелела за рођендан глумица је одговорила тако што је навела њој најбитније ствари.

-Прво здравље, то је нешто што се не подразумева, људи крећу од тога да се здравље подразумева и онда бесне и траже преко хлеба погачу. Тек након здравља, пожелим као и до сада да имам један складан живот, да сам у миру са собом - истиче Лидија, која од поклона највише воли да добије књигу.

- Не волим накит, нити га носим, обично жене цене неке дијаманте, мене то никад није занимало. Волим када се неко потруди око поклона. Волим књиге.

Онда се осврнула и на своју емотивну везу са 20 година млађим Италијаном. Она је открила како се сналази у љубави на даљину и да ли јој таква веза одговара.

-Увек сам за љубав на даљину јер 24 сата живота са партнером убија љубав. Волим изазове, чекање, лептириће и емоцију која има своју снагу. Нисам тип жене која ће да каже живим 24 сата са партнером и љубав нам цвета, мени је то много заједничког времена. Увек ми је дража љубав на даљину. Увек има та нека магична црта и магија која између нас постоји и то је мени покретач да љубав траје. Врло је битно трајање и на који начин ће да траје. Захтевна сам, али од љубави тражим то, не пристајем на мање, јер нећу да губим време - каже Лидија која је у љубави веома захтевна.

Глумица је рекла и да све ствари у њеном животу морају да имају душу па тако и партнер. Све остало за њу је губљење времена.

Прочитајте још: Како ће једно без другог? СЛОБА РАДАНОВИЋ о раздвојености од супруге Јелене: "80 посто наступа ми је у Црној Гори"

-Партнер мора да има душу јер немам времена на ствари које немају душу. Не може да буде профилисани човек који по цео дан ради, скупља паре и приказује своју моћ, мене то не занима. Мора да има снагу личности, да разполаже том једном пространом душом и да буде ширина, не качи се на ситно, не мери се са мном, већ ме воли као жену на прави начин. Нема ту ко је доминантинији, тога нема у љубави. Обоје смо ту да чувамо и негујемо љубав коју имамо, да не буде човек који ће да ради од седам до три, а онда дође да легне, да се одмора, па сутра опет, то не могу. Та врста монотоније мене убија. Код мене стално мора да гори ватра, а ако је нема онда не постоји, боље бити онда сам - истиче она, а на питање да ли ће он бити на слављу и упознати госте каже:

- Партнер неће бити на прослави, на жалост нације не-рекла је Лидија за Блиц.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas