· · Коментари: 1
ШОК

Лидија Вукићевић завршила у ХИТНОЈ: "Једва сам вукла ногу, била је сва КРВАВА..."

Лидија Вукућевић је након једне представе завршала у Хитној

1632474708_lidija-vukicevic.jpg
Фото: Атаимагес

Лидија Вукићевић за се присетила свог највећег пеха који јој се десио на "даскама које живот значе", када је са истих пала, а потом, попут правог професионалца устала и са крвавом и онеспособљеном ногом наставила где је стала.

Прочитајте још: "Док су сви гледали серију "Певачица", ја сам плакала": Милица Павловић открила разлог због чега је туговала

 

Наиме, једна од наших најпознатијих глумица, на позоришној сцени имала је такозвану "брзу промену" због које је сишла са сцене и од шест излаза изабрала погрешан - онај са степеништем, низ које се сурвала.

Са крвавом ногом играла представу

- Једном сам пала на сцени када сам играла "Коштану" на југу Србије. Пошто ми стално мењамо сцену када гостујемо, онда се, наравно, деси да погрешимо излаз. Ја сам имала две брзе промене костима, па сам уместо у гардеробу, од шест излаза на сцени, одабрала погрешан и улетела на спиралне степенице, које воде ка ложионици! Буквално сам тако пала да сам се сложила доле! Разбила сам колено, то је толико крварило, али, као сваки глумац, професионалац, који хоће да истера до краја, ја сам са тако крвавом ногом завршила представу - рекла је Лидија.

Након претсаве одвезли су је у Хитну помоћ где су јој лекари указали прву помоћ.

- Једва сам је вукла, да би ме тек после одвезли у Хитну помоћ. Превијали су ме, било је скроз одрано, хвала Богу, нисам имала прелом. Ово је заиста могло погубно да се заврши, срећом није. То ми је највећи пех на сцени где сам стварно пала и разбила се, али, дешавају се такве ствари. Добро сам прошла - завршава Лидија.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.