Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Љуба Перућица открио да ли је ишао на концерт бивше девојке, Александре Пријовић: "Моја супруга је имала велику жељу да одемо"

Певач Љуба Перућица и Александра Пријовић били су у вези пре десет година

1697782993_Untitled.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Сјајан успех Александре Пријовић тема је број један у земљи и региону, а њен колега и бивши дечко Љуба Перућица открио је шта се дешавало уочи њеног концерта у Арени и да ли је на крају ишао на спектакл своје бивше.

- Нисам био, али моја супруга је имала велику жељу да одемо. Међутим, није ни она ишла, пошто је у том неком стадијуму већ поодмакле трудноће, јер има дана када се осећа супер, а опет и оних дана када би више лежала. Тога дана када је хтела да оде, није се нажалост најбоље осећала, па је пропустила њен концерт - открио је Перућица, а затим признао због чега он сам није отишао на концерт, али и како гледа на Пријин успех.

- Ја сам радио тих дана, па нисам могао да одем, али ми је јако драго. Нисам уопште ни сумњао да ће успети. Ми смо то причали још давно, она је одувек имала ту жељу за Ареном и нисам уопште сумњао да ће тако и бити. Много ми је драго и честитам јој што јој се жеља остварила и мислим да ће тек велике успехе да прави - упутио је Љуба овом приликом честитке бившој за фантастичан успех и открио да ли се чуо са тренутно најтраженијом певачицом.

- Нисам јој послао поруку. Ми се не чујемо, али кад год се видимо лепо се испричамо. И дан-данас је то тако, није се то никад променило и заиста ми је јако драго што је успела - истакао је Љуба.

Љуба је навео да му не смета што је дошао у жижу интересовања због емотивног односа који је имао са Александром пре много година.

- Недавно ме је неко питао на ту тему. Стварно је јако пуно година прошло, скоро па и десет. Она девојка има своју породицу и своје дете. Ево, и ја имам своју породицу и добијам ускоро дете. Мени је више прича на ту тему и досадила, али знам да је људима интересантно да чују шта бих ја рекао о њеном успеху и није ми проблем да то искометаришем - закључио је Љуба, који са супругом Катарином броји ситно дане када ће се остварити у улози родитеља.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas