Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Љубав се угасила": Леонардо ди Каприо оставио прелепу манекенку (ФОТО)

Камила Мороне напунила 25 година, а глумац је тад одлучио да оконча везу

1661928219_Foto-Profimedia-Printscreen-Instagram-camilamorrone.jpg
Фото: Профимедиа, Принтсцреен/Инстаграм - цамиламорроне
Oglas

О Леонарду ди Каприу круже приче како воли млађе девојке. Многи су коментарисали како ће и њу глумац оставити када напуни 25 година. Можда разлог нису године, али било како било Леонардо је одлучио да оконча везу од 7 година. 

Извор близак пару је за стране медије изјавио је да се љубав једноставно угасила, као и да нема никаквих скандала.

"Једноставно су се удаљили и веза је окончана преко лета. Није било никаквог скандала, љубав се угасила", рекао је извор близак пару.

Прочитајте још: Тајна витке линије Шарлиз Терон у ПЕТОЈ ДЕЦЕНИЈИ: Глумица открива рутину које се придржава годинама

Ни једна глумчева девојка није имала више од 25 година када су били заједно. Међу њима су Жизел Бундшен, Бар Рефаели, Блејк Лајвли...

 

Када су Камилу питали да ли ће разлика у годинама бити проблем, она је рекла како то не мора ништа да значи и да свеко треба да буде с ким хоће.

"Много је веза, не само у Холивуду него и у историји, где су људи имали велике разлике у годинама. Једноставно мислим да би требало да будете у вези с ким год желите да будете у вези", рекла је она тада. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas