Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Људе не треба држати као ТАОЦЕ зато што су нешто потписали": Погледајте како је Мелина некада говорила о РАЗВОДУ

Мелина Џиновић је увек имала јасан став о бркау, љубави, али и о разводу

1706963416_1706787029_Foto-Ataiamges.rs-Melina-Dzinovic-65be31d8768b5.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Харис и Мелина Џиновић донели су недавно одлуку да се разведу након 22 године брака из којег су добили двоје деце.

Њих двоје венчали су се пре десетак година, иако су тада већ увелико имали децу. Међутим, венчање им није било приоритет. Она је у емисији "Гоца схоw" прошле године говорила о браку и том приликом истакла да папир између двоје људи не мења ништа.

- Ми смо све цап, цап, цап. И за мој карактер је то најбоље. Феноменално је што је било једно дете за другим, све се тако лепо сложило, како треба да буде. Хари је увек говорио: "Неће мени чико у општини рећи сад сам ја венчан, ја ћу рећи кад сам ја венчан". И то је код њега било тако, ја сам мало била збуњена, али није ми било ни нелогично, брзо је дошла трудноћа и реко хајде, нема везе. И све као сад ћемо, сад ћемо, али живот иде. Кад се одлучите да сте венчани, ви сте венчани. Ми смо од првог дана живели, ја сам од првог дана користила то презиме и то ми је тако било природно. Презивала сам се Галић. Ја сам то презиме осећала као своје. И опет на крају то потписивање, осим те журке, није значило никакву промену у нашим животима - причала је Мелина и додала:

- Ја волим традицију, празнике, венчања, све је то дивно, али ми смо доказ за то да то не мора да буде по том временском плану. Не мора да буде и никада, а може да буде све како треба да буде.

На питање Гоце Тржан да ли неке жене желе да се "осигурају" када потпишу папир за склапање брака.

- Неким женама би сметало да се не венчају одмах. Не знам чему то, то није никаква сигурност. То не значи ништа. Потписан брак је само проблем у случају развода. Како се треба живети, ако се не живи у браку? Потпис је глупост. Ја сам у овој недељи потписала 900 ствари и да сам потписала брак, било би ми само једна ствар у тих 900 ствари. Шта тај потпис значи, осим формалног чина где сам ја отишла и заменила те документе и то презиме? Шта? Људи верују у малер, пех? - сматра модна креаторка.

- Да ли љубав нестане када се папир потпише? - гласило је питање за Мелину, те се она тада дотакла потенцијалног развода од Хариса.

- Многи би волели да љубав нестане само потписом. Љубав не може да упропасти, нити да одржи никакав потпис, то је само између двоје људи. То је нека енергија која док траје, траје... Сви у највећој заљубљености свашта обећавамо. Људе не треба држати као таоце зато што су нешто потписали, ја то не бих никад урадила. Ја мислим да ми каже да хоће развод не бих преживела, не бих стигла да реагујем од шока. Не размишљам о тим стварима - поручила је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas