Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУДИ СА ЕСТРАДЕ ХТЕЛИ ДА НАС РАЗДВОЈЕ: Драгана Мирковић о мало познатим детаљима из брака (ФОТО)

Драгана Мирковић је више од 20 година у срећном браку са Тонијем Бјелићем са којим има двоје деце.

1638127901_k_1446531422--1-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/драгана_мирковиц
Oglas

Једна од највећих фолк звезда са наших простора, Драгана Мирковић, открила да јој љубави никад није мањкало, и да је за то највише заслужан њен супруг и њена највећа љубав Тони Бијелић, али пре свега деца, Марко и Мануела.

Опстали упркос проблемима

"Да, случајно је све било, бар за мене, за њега је било намерно! Да, и то баш на некој прекретници мог живота, кад сам размишљала шта ћу са собом, ређала сам хитове и коцнерте, али сам осетила неку потребу за породицом и баш кад ми је то требало, кад сам осетила најјачу жељу за тим, појавио се он и, не знам, увек кажем да је то тако требало да буде", открила је Мирковићева и додала да је уз њега све било лакше, али да није било лако сачувати брак."

Прочитајте још: "АНЂЕЛЕ МОЈ...": Супруга Маринка Роквића ОБЈАВИЛА ПОРУКУ за покојног певача и РАСПЛАКАЛА СВЕ (ФОТО)

"Нисам сретала само добре људе у каријери, било је и оних лошијих, али сам уз њих научила да ме неке ствари не боле тако као некада. Није лако сачувати брак ван јавне сцене, а замисли кад имаш људе који желе да покваре твоју идулу. Било је људи који су хтели да нас раздвоје, биле су приче, натписи... Али ми смо као једно, немогуће нас је завадити. Имала сам срећу да пронађем особу која је слична мени, поготову нама са естраде", искрена је била фолк звезда у емисији "Премијера Викенд Специјал".

Она се дотакла и његове болести, која је Драгану задесила неспремну. Тони је имао анеуризму, те је хируршка интервенција на мозгу била неизбежна.

"Не знам ни како се знало да је болестан, нисам крила никад од јавности нешто, али ово нисам ја рекла. Нисам давала никакве изјаве, јер сам толико била забринута, да сам била у неком стању бунила, а пред њим сам била јака. То је за мени био велики шок, млад човек, нисам могла то да схватим, али на срећу, победили смо све то, сад је све добро", рекла је певачица, па открива какав однос имају у браку:

"Ми смо већ 21 годину у браку, али имамо наравно неких ситних несугласица. Он јесте сличан мени, али некад му прекипи моја флегматичност, ја увек кажем: 'Ма пусти, немој...', а он не може да верује да сам увек таква, па ми каже: 'Докле ћеш више да трпиш'. Ја некад пре прећутим, сакријем се и исплачем, него да кажем нешто. Често сам раније плакала, сада доста мање, али увек ме погоди лаж у новинама. Рекла сам Тонију: 'Ако се променим и то ми више не дотиче, то не бих била ја'. Драгана без емоција не може да постоји, увек сам сматрала да није добро чувати све у себи, али морам да признам да сам доста јача неко раније".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas