Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мајли Сајрус о краху брака са Лијамом Хемсвортом: Открива када је схватила да је крај

Мајли Сајрус је о разводу од глумца Лијама Хемсворта ретко говорила, а певачица је сада решила да отвори душу и проговори о болној теми

1694077780_profimedia-0444069751.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Она је на ТикТок-у открила да је схватила да је њена веза готова док је била на Гластонбери фестивалу 2019. године у Енглеској.

- Гластонбери је био у јуну, када се десила одлука да моја и Лиамова посвец́еност браку заиста долази из, наравно, првог места љубави, јер смо били заједно 10 година, али и из места трауме - објаснила је она, пише Пејџ Сикс.

Певачица је у наставку објаснила како је приморала себе да емоције склони са стране и глуми због својих фанова.

- То је био још један тренутак када су рад, перформанс, лик били на првом месту. И сада претпостављам да ми је зато толико важно да више не буде тако. Човек је на првом месту.

Певачица се такође присетила неоспорне хемије између ње и аустралијског глумца када су се први пут срели на снимању филма „Последња песма” 2009. године. Хемсворт је био један од тројице финалиста који су били на аудицији за њеног дечка на екрану, и није прошло много времена док је певачицу оборио с ногу након што је наступио.

- Мислим да је један од елемената због којих се тај филм осец́ао тако посебним био то што смо гледали како се двоје веома младих људи заљубљују једно у друго, што се дешавало у реалном времену и стварном животу. Дакле, хемија је била неоспорна и то је био почетак дуге, десетогодишње везе.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas