Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Мали ми је био болестан": Александра Пријовић открила шта се дешавало иза кулиса

Певачица открила до сада непознат детаљ

1697360835_aleksandra_prijovic_30092023_0044.JPG
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Популарна певачица Александра Пријовић, већ месецима пуни насловне стране како српских, тако и регионалних медија. Она је напунила три Арене у Београду, а прети да напуни још једну у Тузли, две у Нишу, три у Сарајеву и пет у Загребу, што је апсолутни рекорд за Хрватску. 

Тим поводом, Александра је говорила за хрватске медије, када је сумирала утиске са три концерта у српској престоници, а прво је открила какво је узбуђење било прве вечери.

- Знају сви да нисам могла да спавам. Устала сам, средила се, окупала, опрала косу и отишла код шминкера. Сређивала сам се у Арени, имала сам пробу. Најгоре ми је било... Ух, заправо најтеже, када сам стала испод бине, када сам чекала излазак. То је трајало око 3 минута, а мени као три дана. Тресла сам се. Слагала бих кад бих рекла да је било другачије. Генерално немам трему, али сад сам мислила да ћу пасти у несвест. После прве песме је све то прошло - казала је Прија.

- Запела сам и за хаљину једном, па други пут, али ето, срећа нисам пала. Постоје неки снимци па се види, али то је све нормално, то су неке ствари које увек могу да се десе - наставила је она и навела како ће поднети да пева пет ноћи заредом. "Ја сам спавалица, не могу да дођем себи после бурне ноћи, али концерт није исто као обичан излазак или певање у клубу. Овде је нека посебна енегија, која ме гура напред. На трећем концерту, то нисам до сад рекла, ми је мали био болестан, ја сам била са њим и тако се наместило да ме је мало болело грло, али када сам изашла на бину, мене ништа није болело. Певала сам као да је први дан - истакла је певачица. 

Како сада бројни медији пишу, вести са насловом "Ко је Александра Пријовић", млада звезда је добила прилику да им се сама представи.

- Ја бих прво рекла да то нико не мора да зна. Онај ко воли оно што ја радим он зна и слуша моју музику. Онај ко не воли, не мора да зна. Сад кад видим како испитују људе по улици, није ми јасно зашто би људи морали да знају ко је Александра Пријовић. Ти не можеш људе да натераш да те слушају, а не можеш ни да забраниш. Ко то не слуша, не мора да зна, ко слуша знаће и то је тако. Другарица и пријатељи у Хрватској ми кажу да је потпуни хаос. Пратим и ја, али ми они шаљу стално. Нико не може да верује шта се дешава. Ја никада нисам наметала себе, само сам радила свој посао, ја бар мислим исправно, снимала песме и то је то - рекла је она и за "Еxтра ФМ" додала:

- Годинама се бавим овим послом, улагала сам, снимала сам песме...Ово траје и траје, много је ту рада и одрицања, али данас је најтеже трајати. Ово не би могло да се деси, да не постоји све што се дешавало пре, то није одједном. Да немам песме које су слушане не бих могла да напуним Арену. Мене су давно научили да је популарност тренутна, а да је каријера нешто друго и да треба трајати, а време ће да покаже да ли ћу ја трајати.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas