Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мало ко зна да је МАЈКА ИВЕ ШТРЉИЋ ПОЗНАТА УМЕТНИЦА: Глумица не крије да јој је развод родитеља оставио ожиљак

Славица Штрљић 2021. године добила је Златну значку за дугогодишњи допринос развијању културних делатности

1674464556_foto-Iva-Strljic-ATA-images.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Глумица Ива Штрљић (45) једна је од омиљених протеклих година на нашој јавној сцени, пре свега због улоге Дијане Ерски у серији "Игра судбине".
Ипак, она иза себе има дугу каријеру, током које је ирала у серијама "Од јутра до сутра", "Луд, збуњен, нормалан", "Фолк", "Ларин избор", "Азбука нашег живота" и многим другим.

Глума у њен живот није дошла случајно – познато је да је њен отац чувени југословенски и хрватски глумац Милан Штрљић, који је играо у више од 60 филмова и стотинак ТВ серија, као и у бројним представама.

Ко је мајка Иве Штрљић?

Милан Штрљић важио је за једног од најпожељнијих младих глумаца на простору Југославије, а његово срце је украла балерина Славица Штрљић Позоришта на Теразијама.

Прочитајте још: Драгана Косјерина о сујетним колегама: "Увек има особа које нису добронамерне и које вам не пријају" (ФОТО)

Ива с времена на време на Инстаграму дели старе фотографије из породичних албума, а једном приликом је поделила портет своје мајке настао током плесне тачке.
Мамине представе и сећања сачувана у старим албумима, једно питомо време и одласци у Позориште на Теразијама. Неки мјузикли чијих се мелодија и данас сећам – написала је Ива на Инстаграму.

Славица Штрљић била је једна од најуспешнијих домаћих балерина, а 2021. године добила је Златну значку за дугогодишњи допринос развијању културних делатности.

Ипак, брак Милана и Славице Штрљић није потрајао, а пар се растао кад је Ива имала 15 година.

Прочитајте још: Драган Петровић Пеле о последњем разговору са Небојшом Глоговцем: "Приметио сам нешто у његовом гласу"


Моји родитељи су се развели и мени је тај развод доста тешко пао. И вероватно је тај њихов развод унутар мене оставио одређени ожиљак који је од мене направио особу која је јако опрезна када говоримо о ступању у везу, одлуци о уласку у брак. Али ја не мислим да ја нешто ружно радим зато што сам опрезна – рекла је једном приликом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas