Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мало ко зна да је ОВА ПОЗНАТА ПЕВАЧИЦА помогла Емини Јаховић да започне музичку каријеру: "У старту је направила то што треба" (ФОТО)

Ова певачица препознала је Еминин таленат

1683019955_mac_25012023_0505.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Пре него што је почела да се бави певањем, Емина Јаховић радила је као водитељка временске прогнозе и то на телевизији чији су власници били певачица Елма Синановић и њен супруг. Управо је Елма помогла својој суграђанки да започне музичку каријеру.

Елма је такође желела да се бави другим послом. Она је завршила факултет у Новом Пазару, а након завршетка студија желела је да буде професорка енгеског језика. Међутим, живот је за њу имао друге планове. Захваљујући подршци покојног супруга започела је музичку каријеру:

- Супруг је био моја највеће подршка и ветар у леђа, да није било њега, не знам ни да ли би се бавила музиком. Он је увек био тај који ме је гурао да снимам. У почетку, што се тиче тих текстова и сарадника, нисам могла да постигнем то што сам желела. Тек после трећег ЦД-а ми се некако избистрило све и онда сам почела да слушам музику - изјавила је својевремено, гостујући на телевизији К1.

На телевизији чији су власници били Елма и њен супруг, Емина је водила временску прознозу:

- Емина је била најлепша водитељка временске прогнозе икада, на било којој телевизији. Била је као бомбоница. Кратко јој је то било интересантно. Желела је увек да пева и ја сам јој помогла да дође до Дина Мерлина. Било је тих разговора, где су јој нашли неке црногорске композиторе, али ја сам одмах рекла да то не раде и да је одведу код њега. Људи су ме послушали и у старту је направила то што треба.

Емина се једном приликом за "Курир" присетила својих почетака:

- Радо се сећам тинејџерских дана. Уживала сам током тог периода који сам провела радећи на телевизији и на радију. Тада сам први пут показала своју креативну слободу, која ме је касније и навела да кренем путем музике и јавног живота.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas