Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Марија Шерифовић већ 19 година иде код ПСИХОТЕРАПЕУТА: "Емотивна сам и рањива"

Популарна певачица отворено проговорила о тешким тренуцима

1645876654_marija.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Певачица Марија Шерифовић отворено је говорила о томе да посећује психотерапеута већ дуги низ година, те навела да је веома емотивна и рањива.

Прочитајте још: Андрија Милошевић се огласио након што је постао ОТАЦ: "Све је дивно и лепо"

- Имам свог терапеута већ 19 година јер је важно одржавати ментално здравље. То што живимо у Србији где је табу тема одлазак код терапеута јер вас тада сврставају у луде, то је фуј став. Имам своју докторку, а можда је она крива што некима идем на живце више, некима мање, али ја је не бих мењала никада - рекла је Марија за "Ало".

Она се затим осврнула на то каква је у приватном животу, будући да пред камерама увек делује неустрашиво и самоуверено.

- Може доста тога да ме пољуља, људи ме доживљавају као безобразну, бахату, дрску, неваспитану, али нисам таква! Само сам брзоплета, немам живаца и не волим споре људе. Рањива сам и емотивна, можда сам емотивнија од сваког кога познајем, али ми је лакше да ствари које ме доведу у такво стање процесуирам сама, без игде икога - искрена је била певачица.

- Нисам свесна свог утицаја и не желим да размишљам о томе на тај начин, а за младе људе је веома важно да знају да имају само један живот! Не желим да ми породица или окружење диктира кога ћу да волим или шта ћу да радим. Ко на то полаже право? Људи који живе испод камена? Не желим да имам контакт с њима! - каже певачица.

На питање да ли се некада суочавала с непријатним ситуацијама због свог става, Марија је одговорила:

Прочитајте још: Јелена Костов у другом стању: Певачица ће постати мама други пут

- Не, јер сам се увек залагала за слободу, али то је само зато што сам пре свега желела да живим живот на начин који мени одговара. Ствари о којима причам нису везане само за опредељење, већ у њима може да се препозна свако интелигентно биће које жели да живи свој живот по властитом избору. Ако мој избор значи да ће мама да ми падне у несвест или да ће тата да се наљути, па нека буде тако... Свако биће има апсолутно право да живи онако како жели!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas