Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Маријана Мићић о болу који не престаје: "Не постоји вече да нисам заплакала"

Водитељка и глумица Маријана Мићић и њен супруг Милош постали су родитељи по први пут крајем 2021. године, када је на свет дошла девојчица Ана. Две године касније пар је добио још једну ћерку којој су дали име Сена

1703670956_9a7335368a1bb0f573b43faa624af05439c618ea.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Мријана и њен супруг од тада уживају у породичним данима са мезимицама, али водитељка не крије да има тешких ноћи, да често плаче и да се труди да то сакрије од супруга.

Маријана каже сузе саме крену када се присети чињенице да мајка није крај ње и не може да ужива у новим изазовима, истовремено признаје да пати што њене ћерке немају баку.

- Велики је хендикеп што Милош и ја немамо маме.  Мислим да је то хендикеп прво за нашу децу, зато што сам ја одрасла са обе баке, дивне су фигуре биле у мом животу - почела је причу водитељка па додала:

-То ми је тако једна туга, ту нажалост не можеш ништа да урадиш. Не постоји вече кад ја нисам легла са Аном или сад са обе, а да нисам заплакала.

- То не зна нико, чак ни Милош мој не зна да ја заплачем, али сваку ноћ. Колико год ја овако не причам о томе, то нико не зна, али сад ће вероватно сазнати да ја свако вече плачем.

- И знаш када те неко пита када то прође, када се заврши. Никада. Знаш колико сад патим што на пример да је питам: "А како сам ја, кад сам имала? " Док ти је мама ту и немаш децу не питаш, што би то питао. Толико питања сад имам, али немам кога да питам - закључила је и вероватно све својом искреношћу расплакала.

Маријана Мићић мајчинство је пригрлила без помоћи мајке и свекрве, међутим, унајмила је бебиситерку, те данас њене мезимице имају дадиљу која их много воли и негује као да су у крвном сродству.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas