Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЧУВАЛА САМ СВОЈЕ ЛЕПЕ ЗУБЕ": Буран брак са чланом групе ЕКВ - певачица је била секс-симбола бивше Југе

Марина Перазић и је и даље на сцени, али је не виђамо често у медијима.

1679487865_marina-perazic-ekv-foto-z-trbovic-yt-printscreen-marinaperazicTV.jpg
Foto: Z. Trbović, YT printscreen/marinaperazicTV
Oglas

Предводница таласа електронске музике осамдесетих година и се*с симбол поп сцене СФРЈ Марина Перазић бацала је у транс публику већ при првим тактовима својих великих хитова. Тој лепоти апсолутно нико није могао да одоли, сексепил је био синоним за њено име, а плаве локне и осмех постали су певачицин заштитини знак. А онда, након бројних бродолома, потпуно се повукла из јавног живота, али и даље наступа.

Колико је била омиљена говори и податак да је и часопис “Роцк” спот за песму “Ја сам лажљива” прогласио најбољим, а Марину за најсексепилнију и најпопуларнију певачицу.

 

У мају пуни 65 година, а многи коментаришу да се уопште није много промнила, те да и даље плени посебном енергијом и чувеним осмехом који разоружава. Више од четрири деценије је прошло када је доминирала рок сценом код нас са легендарним саставом "Денис & Денис". А и данас са њима прави феноменалне концерте. Са друге стране, млађа публика је памти по учешћу и ријалити програмима, где је показала свој бунтовни карактер.

Осим по песми, постала је популарна и по љубавној причи са бубњаром некадашње групе ЕКВ Иваном Фецеом Фирчијем, која је медије посебно заинтересовала када су се разишли - због бројних спекулација.

У ванбрачној заједници са Иваном Фецеом Фирчијем живела је у Њујорку од 1988. године. Да би преживела, радила је многе послове који немају везе са музиком. Била је бебиситерка, касирка, помоћница менаџера локала...

 

Из веома бурне везе добили су две прелепе ћерке, а ни после толико година једно за друго немају лепе речи. Док је Иван истицао да Марини никада није било доста новца и да је спонзоруша, певачица је у више наврата откирла да ју је он физички малтретирао и злостављао. И не само то, већ и да је другу жену доводио у кућу. Пар се разишао 1997. године и Марина се са децом вратила у Хрватску.

– Иван је знао да ме удари у неколико наврата. Али никада нисам ни покушала да му вратим. Схватила сам да не вреди са њим улазити ни у какву расправу. Био је прек по природи. Желео је да ме провоцира. Ћутала сам зарад мира у кући, како бих сачувала своје лепе зубе, нос, вилицу… Кад сам добила прву модрицу, трудила сам се да друге не испровоцирам, али их је било – искрена је била Марина о свом тада веома турбулентном животу.

 

А гостујући у једној емисији признала је да никада није била свесна своје лепоте.

– Када сам се појавила на сцени, нисам била свесна своје лепоте. Све ово је Богом дано и ничим заслужено. Појавила сам се на својој првој емисији, отпевам ту песму са уздасима и одједном сам била проглашена с*кс симболом, а ја имам диплому инжењера грађевине, то је за мене на неки начин била увреда – закључила је.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas