Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Марина Висковић отворила душу: Искрено проговорила о својим везама, новцу и преварама (ФОТО)

Певачица сматра да је у вези сав новац заједнички

1658061663_Foto-Ataimages.rs-Marina-Viskovic-Pixabay.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Пиxабаy
Oglas

Марина Висковић је искрено изнела своје мишљење о трошењу новца. Она је рекла да је за њу нормално да партнер плаћа путовања ако је у могућности. Такође, не слаже се са поделом новца у љубавним везама. Сматра да је он заједнички и да не треба да се дели.

"Нормално је да ми момак плати путовање ако је у могућности. Не знам зашто се људи чуде томе. Нисам имала много партнера, имала сам дуге везе и на то гледам као на брак. Нема у тим везама ово је моје, ово је твоје. Нећу да се фолирам, увек причам искрено. Имала сам тешке тренутке у животу, тада су ми помагали пријатељи, а сада много зарађујем. Кад имам, трошим, кад немам, онда не", рекла је Марина у емисији "Исповести", па се осврнула на коментаре да је раније редовно растурала везе заузетим мушкарцима:

 

"Никада нисам никоме растурала брак. Неко сам ко много поштује породицу, заслужујем младог и слободног дечка да с њим све градим. Никада ме нису привлачили заузети, наравно, нисам савршена, али да баш идем дотле, никада. Не бих волела никада да имам трећу особу у вези. Никада нисам проверавала дечку мобилни. Никада нисам вирила да видим да ли ме вара, нисам копала по порукама да видим с ким се дописује. Поштујем туђу интиму и желим да поштују други моју. У телефону имам свашта, од порука и с пријатељима и с породицом. Не мора момак да зна све".

Прочитајте још: Сестра Марка Јарића открила у каквим је односима са Адрианом Лимом: Искрено проговорила све о бившој снајки (ФОТО)

Певачица је рекла и шта би се десило када би дошла у ситуацију да је момак превари:

"Мене може да превари само луд човек! Неко ко има дијагнозу и ко је зрео за лечење. Преко преваре не бих прешла, али ако би љубав била много јака, можда и да", закључује певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas