Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕДАЉЕ ЗА СРБИЈУ: Јездић је у браку са сестром познатог спортисте (ФОТО)

ГЛУМАЦ Ненад Јездић важи за једног од најталентованијих глумаца данашњице. Он је изградио квалитетну каријеру, а не жели себе толико да истиче. Своју породицу чува од јавности.

1694982063_72381_nenad-jezidi_ig.jpg
Фото: Б. Субашић/В. Данилов/ Профимедиа
Oglas

Иако заједничке фотографије никада нису доспеле у јавност, није тајна да је већ четврт века у складном браку са супругом Саром. Венчали су се 1996. године у манастиру „Високи Дечани“, на Косову и Метохији, у присуству чланова породице и пријатеља, међу којима су биле бројне Ненадове колеге. У годинама које су уследиле добили су четворо деце - три ћерке и сина.

Међу званицама је, наравно, био и младин рођени брат, а мало је познато да је реч о нашем прослављеном рукометашу Александру Саши Благојевићу, који је по окончању играчке каријере постао председник Рукометног клуба Партизан.

На Благојевићевом званичном профилу може се наћи податак да је рођен 1971. године у Крагујевцу, да је рукомет играо за водеће клубове Србије и Европе, али и подсећање да је 1996. године са репрезентацијом освојио бронзу на Европском првенству.

Фото: Д. Бабовић

Занимљив податак из његове биографије је да говори чак пет језика: шпански, грчки, португалски, енглески и немачки.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas