Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Меган Маркл по први пут у јавности након прекида милионског уговора: Војвоткија у кежуал издању, али видно забринута (ФОТО)

Снуждена војвоткиња

1687164813_Megan-M-naslovna.png
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ дукеанддуцхессофсуссеxдаилy
Oglas

Без шминке, у равним балетанкама и у потпуно кежуал стилу, Меган Маркл (41) је примећена у јавности у близини своје куће у Монтеситу, након дужег времена.
Њен излазак долази, након што је окончан уговор са Спотифајем вредан 20 милиона долара, за који је Меган снимала подкаст ''Арцхwелл''. Шеф за иновације сервиса за стриминг назвао је њу и Харија ''лењим преварантима''.

Војвоткиња од Сасекса је виђена први пут од растанка са Спотифајем, а изгледала је дубоко замишљено, 
док је са неким разговорала телефоном, а затим је скинула слушалице, али је наставила да проверава телефон док је ходала.

Док неки доводе у питање да ли је раскид уносног уговора крај царства овог пара, који зарађује медијским експонирањем, други инсистријау да настављају да реде на новим пројектима.
Лежерно обучена у црне уске фармерке, балетнаке и џемпер на пруге, носила је и торбу ''Фенди Пеекабоо ИСее'' бренда, која кошта 2.500 долара.

Одлуку да се не крене са снимањем друге сезоне подкаста, који је био број један на ранг листи када је дебитовао, неки су видели као признање неуспеха.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas