Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Меган Маркл ухваћена у погрешном тенутку: Чини се да јој уопште није жао због болести краља Чарлса (ФОТО)

Ево шта Меган Маркл ради док је Хари у Лондону

1707385859_Ftoo-Profimedia-Printscreen-X-LongTallAl.jpg
Фото: Профимедиа, Принтсцреен/ X - ЛонгТаллАл
Oglas

Меган Маркл виђена је први пут у јавности откако је принц Хари "појурио" да се сретне са оцем, краљем Чарлсом који је недавно сазнао да болује од рака.

Војвоткиња од Сасекса ухваћена је у прилично добром расположењу, са развученим осмехом, док је возила ка својој вили у Монтеситу вредној 14 милиона долара.

Меган је деловала опуштено иза волана свог Ренџ Ровера, носећи качкет и огромне црне наочаре.

 

Њено јавно појављивање у среду је уједно било и прво откако је Хари фотографисан како се спрема за лет у Лондон како би посетио болесног оца.

Да подсетимо, принц је одлетео у Енглеску одмах након што га је краљ лично назвао и саопштио му тужне вести о тешкој болести. Како страни медији наводе, Хари се задржао свега 45 минута са енглеским монархом.

Харијева посета није укључивала и сусрет са отуђеним братом, Вилијамом нити са његовом супругом, Кејт Мидлтон која се тренутно опоравља од операције абдомена.

Војвода од Сасекса, како наводе страни медији, дошао је да види оца нешто после 14 часова, да би се већ вратио у Лос Анђелес у среду увече.

У Великој Британији, Хари је боравио без присуства своје супруге Меган Маркл и њихово двоје деце, Арчија и Лилибет.

Отац и син имали су "врло кратак" сусрет након којег се краљ са краљицом Камилом потом упутио у Бакингемску палатау где их је сачекао хеликоптер за Сандригем.

Да подсетимо, принц Хари одлучио је да се одсупи од својих краљевских дужности 2020. године и од тада су његови односи са оцем и старијим братом потпуно нарушени.

Иако су се многи надали да ће до историјског помирења између завађене браће доћи и да ће их очева болест зближити, до тога, нажалост, није дошло.

(Даилy маил/ Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas