· · Коментари: 0

"Мени је жао лепих девојка које су се изоперисале и сад личе на пластичне виршле": Тања Бошковић о естетским корекцијама

Глумица је послала снажну поруку женама

1664893113_TanjaBoskovic0323122021.jpg
Фото: Петар Милошевић

Глумица Тања Бошковић важи за ванвременску лепотицу. На њен шарм и лепоту падали су многи мушкарци, а она никада није желела да свој изглед улепшава естетским корекцијама.

Иако гази седму деценију живота и даље изгледа заносно, а како је открила не посвећује превише времена физичком изгледу и нези. Она је својевремено проговорила и о естетским захватима који су постали прави тренд међу женама.

Прочитајте још: Снимак наступа ЦЕЦЕ РАЖНАТОВИЋ ПРЕ 34 ГОДИНЕ: Овако је фолк дива изгледала пре више од три деценије (ВИДЕО)

- Мени је жао лепих девојка које су имале потенцијал, али су се изоперисале и сад личе на пластичне виршле. Што се мене тиче, цео живот се смејем и свуда идем пешке, то је тајна моје лепоте - открила је једном приликом Тања па додала:

- Лепота јесте унутра. То ниједна од ових са силиконима у устима, изоперисане, неће схватити о чему им причам. ДЖаба вам силикони, кога ћете преварити, себе у огледалу, шта? То је заиста смешно. Замислите те девојке које стављају импланте у јагодице, груди, не знам где све више... Шта ће оне да роде? О чему се ради? И глупо је и непотребно. А тек жене мојих година које покушавају да испеглају боре! Шта покушавају себи да кажу? Ове очи не могу да се преваре. Ја знам који сам живот преживела. То ми је најлепше од свега. Знам и кад сам рђа била и кад сам падала и како сам мучена устајала. И шта ме брига? - рекла је глумица у емисији "Агапе".

Прочитајте још: Марија Шерифовић какву до сада нисмо могли да видимо: Певачица на себи има само чаршав (ФОТО)

Иако је у пензији, често је можемо видети у позоришту, а остале дане како каже зна да испуни.

-Ја сам жена у пензији и имам права шта год хоћу, а да не морам ништа. Некад пустим тишину у мислима, то је најтеже. Волим да пливам, углавном ходам, и то кроз живот, избегавам вожњу аутомобилом, волим да се дружим с људима, имам дугогодишња пријатељства. Мислим да то чини здравље, а неговати здравље је наша обавеза - истиче она.

Прочитајте још: Након шамара који је обишао свет Вил Смит поново у трци за Оскара?

У слободно време Тања се бави ручним радом, уређује и преуређује, гради, прави, црта.

- Нервирају ме сиви зидови. Волим лепоту, лепе вртове и волим да их сређујем. Волим да то буде уредно и лепо. Волим да гледам спорт, али није одмор него се нервирам. Прави одмор је кроз физички рад, на тај начин одржавам линију - открива глумица.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.