Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ми никада нисмо били у правом браку": Бивши муж Даре Бубамаре изнео мало познате детаље њиховог односа - "Наш однос се заснивао на пријатељству и поштовању" (ФОТО)

Милан је потпуно искрено прокоментарисао однос са познатом певачицом

1689584579_darabubamara11.jpg
Фото: Дарко Дозет
Oglas

Дара Бубамара иза себе има два брака. О првом мужу скоро никада не прича, док о другом радо говори. Она истиче да је са Миланом Кесићем за кога се удала 2008. године у одличним односима и након развода. Њих двоје добили су сина Косту.

Упркос разлазу, они су остали у пријатељским односима, што је, поред Даре, потврдио и Кесић:

- Дара и ја се познајемо 12 година, били смо и остали најбољи пријатељи. Мало је тешко да вам објасним тај наш однос, доста је специфичан. Права истина је да Дара и ја никада нисмо били у правом браку, углавном се наш однос заснивао на пријатељству и поштовању - изјавио је Милан, како преноси "Ало".

Фото: Дарко Дозет

Додао је да је између њих постојала страст која се угасила:

- Постојала је и страст међу нама, тада је Дара остала у другом стању, па смо се онда венчали. Међутим, последње две и по године брака нисмо имали ништа, али нисмо хтели да се разведемо због детета. Спавали смо у одвојеним собама. Она је, као и свака жена, морала да излази, да упозна некога. Мени то није сметало, поштовао сам сваку њену одлуку - закључио је.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas