· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Милан Поповић изнео ШОКАНТНЕ тврдње о Северини: "Тражила ми је НЕНОРМАЛНУ ствар! Игор је више бринуо о нашем сину"

Милан Поповић поново напао Северину

1634799682_milan.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Хаппy

Гостујући у једном јутарњем програму, Милан Поповић, испричао је своју страну приче о борби за старатељством над малим Александром, кога је добио у вези са Северином Вучковић.

Прочитајте још: ХАОС у Звездама Гранда: Ђорђе Давид лајао на Цецу, Босанац поново изазвао свађу (ВИДЕО)

Он је искрено причао о овој теми и открио многе детаље у које јавност није била упућена:

- Мој предлог је увек био, Северина ради ти свој посао, ја имам све време овог света, пусти сина да буде код мене. Када има времена, нека дође и нека га узме, то је још увек предлог. Не можеш ти родитељско право да делегираш. Мајка мора да води дете код лекара, или отац! Ја сам нашао доказе да се Северина није бавила дететом, то је све прича за медије, да је она брижна мајка, да се ја њој светим. Још увек она прича то, још увек прича о инату и љубомори. За мене је та емотивна веза престала после шест месеци. Три месеца смо имали везу, друга три су протекла у несугласицама, не бих да кажем у свађама. Ја бих одлазио тада када би долазило да хистерија и покушаја свађања. Тим огромним препадима расположења, који су можда повезани и са зависноћшу од нечега, не знам шта је у овим крајевима нормалном, у брашни, без да увредим, психоактивне супстанце, шта год. Више сам него сигуран, када сам тражио да се тестирамо, да бисмо имали више поверења једно у другог, на дрогу, да, одбила је, избила је свађа, како ја од ње то смем да тражим, на крају разговарајући са стручњацима сам схватио да је то главни разлог тих њених осцилација, са којима нисам хтео да се носим - рекао је Милан и наставио:

- Није истина то што Северина говори због чега је пресуда била донесена. Основни разлог зашто јој је смањена количина времена коју је проводила с дететом је та јер пре те пресуде 46 дана није дете водила у школу и онда су Центар за социјални рад и Посебно старатељство и суд донели одлуку да имамо право на пола-пола, све празнике и одморе, а за време када дете иде у школу мора да буде код мене да бих ја осигурао детету да иде у школу јер је његово образовање родитељска обавеза.

- Она без оправдања није 46 дана дете водила у школу. Дете је требало да полаже државни испит, понавља разред. Срећа у несрећи је била та корона па смо он и ја један на један радили та два месеца како би он надокнадио пропуштено и положио све испите и завршио разред с одличним успехом -лаже Милан.

Игор се више бринуо о Александру од Северине

- Она је занемаривала дете, није проводила време с њим, није га водила у школу, није радила, а ни бринула о њему, разне особе су бринуле о њему. Игор је рецимо, док је био Северинин партнер, више водио рачуна, и на томе сам му захвалан јер боље да је он био с њим него неки сумњиви људи, да не дајем сада неке друге епитете целом том окружењу око ње. Ја сам желео да се она бави дететом, а не да делегира родитељско право на неке друге људе. Она као родитељ треба да одгаја дете, а не неком другом препуштати ту улогу.

Тражила ми је да се одрекнем сина

- То је из серије да сам ја још увек заљубљен у њу, да сам опсесиван! За мене је емотивна веза била завршена након три месеца нашег емотивног односа, до чега је мени стало било је дете и приступ њему. Северина је мени тражила да се одрекнем детета током трудноће! Зашто? На једном од последњих договора нешто пре судског спора, ја сам понудио да будем ту, да подржавам материјално, да све што треба њој, детету, да подржавам, али да проводимо исто времена као што смо проводили, не, она није хтела да пристане, хтела је само да се одрекнем детета, ја сам јој рекао да нећу да се одрекнем детета, три дана после тога је покренула судкси спор.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.