Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Забрана Гранда

Ово је једини певач кога је Саша Поповић забранио (ФОТО)

Коначно разрешена мистерија сукоба Милана Станковића и Гранд продукције

1667205552_313185882_1858846594456748_4771489156409106944_n.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Иако је музичку каријеру тренутно заменио проналаском духовног мира, и како се наводи- обилазећи манастире и живећи у складу са вером, Милан Станоквић некада је био звезда у успону, и једна од главних узданица Гранд Продукције. Својим несвакидашњим имиџом, као и изјавама и наступима у медијима, привлачио је пажњу публике.
Милан је током учешћа у музичком такмичењу Звезде Гранда, као и касније са својим првим албумом, уносио светске трендове на Балканску сцену, а медијски је веома била пропраћена и његова веза са колегиницом Радом Манојловић.


Представио се и као учесник Евровизије 2010.год са песмом ''Ово је Балкан'', где је бранио боје Србије.  Након тога, у јавности је ођекнула вест да Станковић прекида сарадњу са Гранд продукцијом, кућом која га је и створила. Ни Саша Поповић, ни Милан нису се оглашавали том приликом са објашњењем зашто је до тога дошло.
Станковићу је тада било забрањено да се 17 месеци појављује у емисијама Гранд продукције, као и да сними дуетску песму ''Инсомнија'' са Јеленом Карлеушом.

Прочитајте још"Плакала сам у авиону": Марија Микић проговорила о другој ТРУДНОЋИ

Поповић је након дуго година ћутње открио да је једино са Миланом имао овакав проблем, од свих певача из  продукције, јер како наводи- Милан није хтео да испоштује уговор након повратка са Евровизије. Поповић истиче да је од свих певачких звезда, као и младих нада Звезда Гранда, једино ова сарадња прекинута на такав начин, и да је због тога Станковић морао да сноси последице. Овај сукоб је сада далеко иза њих, и од тада је Станковићу омогућено поновно медијско појављивање у емисијама Гранд Продукције.

Да ли ће се вратити каријери, са неким новим сјајем, остаје да се види.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas