Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милена Ивановић први пут јавно о вези са Игором Јурићем: "Осуђују ме што поново волим, што живим, што попијем чашу вина"

Удовица Оливета Ивановић, први пут јавно проговорила о детаљима из приватног живота

1662984663_milena-ivanovic.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен/милена_богдан
Oglas

Њене фотографије на „Инстаграму“ овог лета изазвале су буру у јавности, проузроковале салву увреда и подељених мишљења о томе може ли да након трагичне смрти супруга поново воли и живи. 

Прочитајте још: Случај Маријане Сеиферт добио нови обрт: Сведок чуо КРИК и пљус воде, да ли је супруг умешан у нестанак?

Овим поводом данас је у емисији „Кец на једанаест“ Милена Ивановић Поповић отворила душу и искрено говорила о свему што јој се дешавало, а признаје – дешава јој се и даље, свакога дана.

- Лепота је један од разлога због којих јесам на удару, али пре свега не прашта се када неко одлучи да живи свој живот, по својим правилима. Када занемари утицај свих оних који „знају“ како би требало да живимо. После трагедије која је била страшна, због себе и свог детета наставила сам свој живот даље, и никога нисам тиме увредила нити повредила. Нисам дала повода да будем мета толиких напада. С временом сам постајала све интересантнија једном делу јавности јер живим свој живот. Кад год уђете на интернет ту су моје слике, цитати, све се коментарише... Много је и подршке, али и ружних коментара, и све то заједно је велики терет у мом и у животу мог детета – рекла је Милена Поповић на телевизији К1. 


- То сам и данас и то сам била и пре него сам упознала свог супруга, али то „удовица“ је делу јавности интересантно, да ту реч увек стави уз моје име. Радим како осећам и увек идем срцем – и када се облачим и када се са неким дружим. Некад погрешим, некад не, али то је живот и нико није непогрешив. Лицемери ме нападају. Увек ће вам први замерити они који све најбоље знају, а ништа од тога не примењују у свом животу. 
 

Милена Поповић је водитељки Александри Јефтановић рекла, да упркос свему, није огорчена:

-  Нисам огорчена, јер да јесам, да сам огорчена и бесна, била бих иста као те жене које ме вређају. Лошим коментаром о мени неће променити ништа у свом животу. То су жене које су незадовољне, које немају ни снаге ни храбрости да се одупру стварности у којој живе. Стотине хиљада порука током лета сам добила. Осуђују ме зато што поново волим, што живим, осуђују то како се облачим, што попијем чашу вина... Сада ће пет пуних година од смрти мог мужа. Када сам поставила заједничку слику са човеком којег волим и са којим живим, водила сам се најчистијом емоцијом. Не постоји време када можете да опет волите, неки рок. То је најлепша ствар која може да вам се деси. Било је много више позитивних коментара али увек су ти негативни у фокусу Да ли је грех што ја некога поново волим? 

Зашто је обрисала фотографију са Игором Јурићем? 

- Скинула сам фотографију превасходно због наше деце, да не читају те коментаре. И њега су почели да вређају. Да могу да вратим време, никада не бих окачила ту фотографију. Нашој деци није било пријатно, а она су нам најважнија, и зато сам обрисала фотографију. До дан данас та фама није престала.  Милена Поповић казала је данас у емисији „Кец на једанаест“ да иако су медији много пута, нарочито док је Оливер био у затвору, имали позитивну улогу у њиховом животу, данас појединима много замера. 


- Јако замерам медијима, јер није најбитније колико ће нека вест или фотографија имати прегледа. Фали нам људскости, тога да некад помислимо како ће се неко осећати. Игор и ја смо нажалост интересантни због живота који смо имали али мислим да би баш због свега тога требало да будемо светионик. Да будемо пример да је могуће живети и волети и бити срећан после свега. Али нажалост није баш тако. Најлакше је да се осуди и увреди жена, да се каже да је курва. Упркос свему, мој живот је леп, нема цену и никоме не смемо да дозволимо да додирне наш микросвет. Морамо да гајимо срећу коју имамо, јер је то једино што имамо. 
 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas