Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Мили проговорио о променама у ЗВЕЗДАМА ГРАНДА и односу са ЦЕЦОМ РАЖНАТОВИЋ: "Бирање жирија је искључиво посао Саше Поповића"

Александар Милић Мили открио у каквим је односима са Цецом Ражнатовић

1631114934_mili.png
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Директор музичке продукције "Гранда", композитор Александар Милић Мили, пред нову сезону Звезда Гранда открио је шта мисли о новој чланици жирија фолк звезди Светлани Цеци Ражнатовић, као и о одласку поп звезде Јелене Карлеуше.

Прочитајте још: "Ова слика ми значи више од многих награда": НЕДА УКРАДЕН објавила ДИРЉИВУ фотографију са два дечака! (ФОТО)

Наиме, он је одговарао на питања новинара, те је истакао да се радује Цецином доласку, јер сматра да је свим успешним певачима ту и место.

- Ја се радујем када велике звезде долазе у Гранд. Ја бих ту волео да видим и Драгану Мирковић и Брену да се врати. Цеца је толико велика звезда да је одлично изненађење - рекао је Милић.

Милија је изненадио одлазак Јелене Карлеуше

Јеленин одлазак из жирија Звезда Гранда је многе изненадио, па и њега јер ту одлуку није очекивао.

- Па то ме је изненадило, морам да кажем да на то уопште нисам рачунао. Прошла сезона је била једна од најгледанијих икада. Имали смо бурно такмичење. Али, свако гледа где му је боље - изјавио је он и додао да се није чуо са Карлеушом:

 Ја сам био на путу дуго, тако да се ни са ким нисам чуо. Бирање жирија је искључиво посао Саше Поповића. Ја јесам био изненађен. Али, док је он ту, ја сваку његову одлуку подржавам из све снаге.

На питање у каквим је односима са Цецом и да ли је истина да нису у добрим односима, Мили је рекао да су од почетка сарадње, па до данас "у истим односима".

- Ми смо увек у истим односима. Цеца и ја смо направили 20 година њене каријере, стотине стадиона... Те песме и даље живе и то је оно што ће да нас веже до краја живота. Што се тиче сарадње, не правим неке планове осим око Милиграма. Мислим да ћу ове године и више да компонујем јер сам већ почео - рекао је.

На питање да ли сматра да че сада бити мање свађа међу члановима жирија када нема Јелене Карлеуше, он је одговорио:

- Веоватно, не знам. Вероватно. Знајући нас и цео жири, ми смо се већ уходали. Мало тога ту може да се промени.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas