Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милица Павловић ОДБИЛА БЈЕЛУ И БИКОВИЋА! На питање да ли су Антонијевић и Бјелогрлић ушли у СУКОБ због ње, дала је ЗАНИМЉИВ одговор (ВИДЕО)

Певачица Милица Павловић, која се опробала и у улози глумице, била је гост код популарног водитеља Огњена Амиџића и том приликом открила многе занимљиве ствари.

1631689367_milica.JPG
Фото: YоутубеПринтсцреен
Oglas

Оно што је јавност свакако највише интересовало, била је прича о њеној улози у серији "Певачица", у којој игра главну женску улогу.

Милица је у емисији "Амиџи шоу" открила да је пре улоге у серији "Певачица", одбила Драгана Бјелогрлића Бјелу, који ју је звао за главну улогу у филму "тома", који се такође појавио када и серија у којој је Милица глумила.

- Да ли си имала неке понуде, пре ове серије, када је у питању глума - питао је Огњен.

- Јесам. Имала сам неколико понуда и нисам их одбила зато што нису биле добре, него мени у том тренутку нису биле изазовне. Ево, могу да кажем, везано за филм "Хотел Београд", Милош Биковић ме је позвао и понудио ми улогу, која је мала, слатка, симпатична, али за мене у том моменту, некако није ми био изазов, јер улога је била таква да ја требам бити добра риба. И још једну понуду сам имала, тачније разговор за сарадњу са Драганом Бјелогрлићем, везану за тренутку конкуренцију, за филм о животу Томе Здравковића - рекла је Милица.

- Па је л' због тога била фрка између Бјеле и Гаге - питао је Амиџић.

- Ма неверујем! Немој молим те, озбиљна је то тема, немој да се шалимо с тим - рекла је Павловићева.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas