· · Коментари: 0
песма

Милица Павловић отворила душу о песми "Проверено": "Ја сам само проговорила на тему која мене боли"

Ових дана естрада бруји о догађајима у вези са песмом "Проверено"

1656349522_milica_pavlovic_skale_26062022_046.jpg
Фото: Ата имагес

Фестивал "Сунчане скале" отворен је синоћ у Херцег Новом, а прве вечери наступили су Саша Матић и Милица Павловић који направили прави спектакл на црногорском приморју.

- Мој колега Сале Матић и ја покренемо традицију и "Сунчане скале", ја сам навикла да увек када сам овде буде феноменална атмосфера, ништа мање од тога не очекујем ни вечерас - рекла је Милица.

Она је прокоментарисала и песме другх колега који ће такође наступити на овом фестивалу.

- Ја пошто сам штребер и жена роковник апсолурно ми неће бити тешко да сутра када ми је слободан дан устанем и да кренем да преслушавам лагано, радујем се и "Сунчане скале" памтим по Емини Јаховић, Романи Панић где су стварно из њихове кухиње излазили велики хитови, па ништа мање ни сад не очекујем од ових колега који учествују вечерас - испричала је певачица.

Прочитајте још: Дарко Лазић виђен са бившом вереницом: Ево којим поводом су се нашли на истом месту (ФОТО)

Милица је још једном причала о афери "Проверено" и томе како реагује на демо верзију Ане Николић.

- После 11 година кажу људи да се никада не оглашавам ни на једну тему, поготво не говорим ништа лоше и онда први пут у животу ми се то деси. Било је милион ситуација у овом послу и ја сам стварно на све ћутала, не зато што немам шта да кажем, него нека говори мој рад, поштуј старије и онда кад неко нападне оно што је моје, а таква сам и у љубави , таква сам и у пријатељствима и у каријери очигледно, ја сам неко ко никада неће дати на своје, браним оно што је моје, и у шта верујем и за шта се помучим, ја стварно волим овај посао и бавим се сваким сегментом и онда сам одлучила да на демо песме "Проверено" проговорим и културно кажем шта имам на ту тему без да икога увредим, да исконтролишем и себе и своје емоције и онда шта доживим? - рекла је Милица и додала:

- Доживим да у протеклих недељу дана читамо да се удружило неких десетак колега да кажу нешто лоше, а ја никада нећу ништа лоше рећи ни о коме од њих зато што то једноставно нисам ја, ја сам само проговорила на тему која мене боли. Овде није у питању Милица Павловић, моје име и презиме ни то да ли ће ме подржати, већ зато што не желим да буде нормализовано то да када нешто избаците за шта се помучите, и да неко дође и сети се неког демо снимка и да било ко од колега изда песму и да то буде нормално да узме демо снимак и сними своју верзиу, па где сте били кад треба све то да се плати и да се промовише - истиче певачица.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.