· · Коментари: 0

Милица Тодоровић новом изјавом насмејала све до суза: Једном реченицом описала свој љубавни живот (ФОТО)

Љубавни живот познате певачица неисцрпна је тема свих медија

1677847346_milicatodd.jpg
Фото: АТА имагес

Милицу Тодоровић новинари константно питају о партнеру и беби, а она наглашава да прижељкује партнера, али да га нема:

- Партнера стално прижељкујем, али њега нема. Једно две, три године постоји мајчински инстинкт, природа је таква. Све је на чекању и беба, али биће како Бог заповеда - рекла је за "Блиц".

У најави емисије "Магазин Ин" описала је каква је када се заљуби и насмејала све у студију:

- Као крава кроз кукуруз! - испричала је Милица кроз смех.

Она је додала да би волела да упозна неког ко ће у љубави да је "подупире".

Она је недавно честитала колегиницама које су најавили концерт у Арени, па открила да би и она волела да одржи солистички перформанс:

- Видела сам, честитала сам им, јако ми је драго због њих, то је заиста велики успех. Александра (Пријовић) је свакако то заслужила својим радом, гласом и песмама. Прижељкујем себи исто наравно, али морају да се снимају песме. Колегинице су мало амбициозније од мене, више волим да одмарам, а мање да радим, као да сам из Црне Горе. Након овог албума у припреми мислим да ћемо имати довољно материјала за Арену - испричала је "Блиц".

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.