Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милица Тодоровић објаснила у каквим је односим са Павловићком, па се дотакла серије у којој глуми уместо колегинице - "Имала сам само један услов"

Милица Тодоровић замениће Милицу Павловић у серији "Певачица"

1677491115_milica_todorovic_10112022_0009.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Милица Тодоровић једна је од најталентованијих лићности на естради.. Поред тога што је сјајна певачица, њен таленат за глуму препознао је Емир Кустурица још давне 2007. године, када је имала само 16 година. Поред богате музичке каријере, сарађивала је и са великим именима из Холивуда, а од јесени ћемо је гледати и у другој сезони серије „Певачица“.

Милица Тодоровић, у 2023. години прославља 18. година постојања на музичкој сцени, а у емисији „Први ред“ на телевизији К1, говорила је о својој музичкој каријери, али и о свим оним пројекатима на које је веома поносна. Популарна певачица, открила је и како се снашла у улози Даше, коју ће играти у наставку познате серије.

- Била сам у фазону, коначно ме је неко позвао. Одмах сам рекла да желим, али је услов био да ме нико неубија. Знам како је моја мама реаговала на крају прве сезоне и прво што ме је питала када сам јој јавила је: „Сине, јел неће да те убију?“. Јако ми се све то допада, сјајно се проводимо на тим снимањима. Једна сасвим нова екипа људи и енергија – каже Милица и додаје да је потпуно чаробно сарађивати са таквом екипом људи:

- Ја сам се од првог дана са свима из екипе зготивила. Тако што сам у шест ујутру, када је требало да се буде на сету, што је шок за мене, јер ја лежем око 3 или 4 ујутру, чак сам довела маваму да ме буди да се случајно не успавам, ушла у приколицу и питала све људе који су тамо седели, да ми неко објасни зашто се серија снима од шест ујутру. Они сви најнормалније гледају у свој план снимања и као па тако се снима. Супер сам се уклопила, јако ми је лепо и занимљиво, зато што си фокусиран све време. Стално мислим на тај текст.

Марко Јанкетић јој је партнер у серији „Певачица“, у којој тумачи апсолутно нови лик. Милица Тодоровић открива како је сарађивати са популарним глумцем са којим има највише заједничких сцена.

- Не знам којим речима бих описала тог човека. Он је толико сладак, духовит, интелигентан, добар глумац, харизматичан. Ја у серији играм његову најбољу другарицу Дашу и највише заједничких сцена имам са њим. То буде јако занимљиво у тим неким сценама, где ја њему кажем, молим те када будеш ово изговарао, погледај лево или десно, немој директно у мене, јер не могу, хоћу да цркнем од смеха. Феноменалан је – каже Милица и открива који је најкориснији савет који је добила од популарног глумца:

- Није ми дао конкретан савет, рекао ми је једно 2-3 пута када будеш изговарала ово, слободно реци мало агресивније. Иначе, када год завршимо неку сцену, он каже „баци петака“. Ја га зовем Миле, а он мене Дарлинг.

Милица се осврнула и на изјаву, која је у медијима направила потпуну пометњу, да није тражила савет од Милице Павловић око улоге у серији:

- Ја сам јако спонтана и са Мицом сам супер. Никада нисмо имале размирице, то су само медијске сензације. Пре неки дан су ми поставили питање, да ли сам савет тражила од ње за серију, на шта сам ја сасвим спонтано одговорила да не. Глумила сам пре ње и знам како је, ништа претенциозно. Онда су они то окренули, како то њима одговара и написали, да сам ја изјавила, како сам боља глумица од Милице, што заиста нисам изговорила. Рекла сам само, да сам Горицу Поповић питала, како се брже учи текст. Она ми је рекла да само будем природна и понашај се као да камере не постоје. Написала ми је: „Напокон си добила улогу и јако сам срећна због тебе“ – каже поносно Милица и открива да углавном са сестром учи текст.

Милица се 2007. године већ опробала у глумачким водама, када је заједно са колегом Стеваном Анђелковићем играла у опери Емира Кустурице, „Дом за вешање. Популарна певачица, објаснила је разлику између опере и серије „Певачица“ у којој ће тумачити улогу Даше.

- Са 16 година сам упала у цео тај Кустин пројекат, који је изразито тежак, јер се ради о позоришној представи. Значи, то није серија, сад видим како се то ради. Иде цут, па снимиш поново. Овде то не постоји, већ нам је Емир давао савете како да наставимо даље или да импровизујемо сами. Дешавало се то пар пута - додала је певачица и објаснила која сцена јој је била најтежа:

- Ја се у једној сцени порађам, певам, летим и умирем. Док ја певам, мени у представи почињу трудови, а Стеван улази и вуче ме, јер ја падам и умирем. Како он мене цима, ја морам све време да контролишем вокал. Можда најтежи моменат за мене је био, када су ме накачили на сајле, како умирем пада ми глава позади и ја тако морам да певам. Сви певачи знају колико је то тешко – објаснила је Милица.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas