Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милица Тодоровић открила животне жеље: "Све је на чекању, али биће како Бог заповеда" (ФОТО)

Певачица је открила и да прижељкује велики солистички концерт

1677752259_mtod.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Милицу Тодоровић новинари константно питају о партнеру и беби, а она наглашава да прижељкује партнера, али да га нема:

- Партнера стално прижељкујем, али њега нема. Једно две, три године постоји мајчински инстинкт, природа је таква. Све је на чекању и беба, али биће како Бог заповеда - рекла је за "Блиц".

Честитала је колегиницама које су најавили концерт у Арени, па додала да би и она волела да одржи солистички перформанс:

- Видела сам, честитала сам им, јако ми је драго због њих, то је заиста велики успех. Александра (Пријовић) је свакако то заслужила својим радом, гласом и песмама. Прижељкујем себи исто наравно, али морају да се снимају песме. Колегинице су мало амбициозније од мене, више волим да одмарам, а мање да радим, као да сам из Црне Горе. Након овог албума у припреми мислим да ћемо имати довољно материјала за Арену - нила је потпуно искрена, па додала:

- Свашта нешто припремам, дуете, поп песме, грчке песме, једва чекам да све представим публици, само да заокружим и склопим све у албум.

Недавно је снимила дуетску песму са Сашом Матићем и каже да је презадовољна и реакцијама публике:

- Презадовољна сам, било да сам у ауту, код куће, слушам радио, гледам телевизију, песма се свуда пушта и пријатно сам изненађена. Сви су позитивни коментари што је у данашње време јако тешко, али очекивала сам то јер не носи ружну поруку, јако је лепа љубавна песма - истикла је Милица, па открила да ли чита коментаре на Јутјубу:

- Некада читам, некада не, волим да читам јер су наши људи јако духовити и шта они знају све да провале, то ми је генијално, чак и када је у лошем контексту, стварно се слатко исмејем.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas