· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Милош Биковић открио непознате детаље о Џонију Депу!

Глумац открио какав је Џони Деп приватно

1635244618_milos-bikovic.jpg
Фото: Атаимагес

У прошлој недељи урадио је немогуће. Представио је први анимирани филм "Пафини" који је настао у продукцији „Архангел“ и „Јерволино“ студија, дочекао звезду Џонија Депа, али је успео и да промовише бокс на Светском првенству у Београду. 

Прочитајте још: Секси МАМА! Врело издање певачице МИЕ БОРИСАВЉЕВИЋ само неколико месеци након ПОРОЂАЈА (ФОТО)

Овог јутра у "Уранку" глумац Милош Биковић говорио је о томе како је све  постигао. 

- Морам признати да ми је у тој недељи било најпотребније да се наспавам и о томе сам највише размишљао – рекао је с осмехом Биковић и додао:

- Баш је напоран овај крај октобра, све се скупило у једној недељи, али је било јако важно и мени пођеднако важно. Све што сте побројали су догађаји важни на међународном нивоу. 

"Пафини"

Сарадња са „Јерволино“ студиом, каже Биковић, важна је из тог разлога што млади људи имају могућност да у Србији, код куће, раде са највећим светским кућама и највећим светским звездама као што је Џони Деп.
  
- Наши „Пафини“ тако су ставили Србију на светску мапу производње анимираних садржаја и донели су нам имиџ и препознатљивост у свету. „Архангел дигитал“ има десетак стално запослених, а „Јерволино“ више од 100. Идеја је да окупимо 540 људи и да снимамо наставак „Пафина“ али и друге пројекте. Оно што је нужно је да се позабавимо образовним програмима, да се повежемо са факултетима, јер у нашој земљи нема довољно стручног кадра у овој обасти – рекао је Милош Биковић у „Уранку“. 


На питање водитељке Јоване Јоксимовић да ли себе доживљава као бизнисмена, Биковић је рекао:

- Не, не доживљавам себе као бизнисмена. Ја сам глумац пре свега. Глумац и продуцент – рекао је и београдску премијеру филма „Јужни ветар 2 – убрзање“ најавио за 2. новембар у Комбанк дворани. 
Незобилазни део разговора била је и посета Џонија Депа Београду. 

Прочитајте још: "Сада могу да кажем да најбоље тек долази": Глумац Милош Биковић о невероватној сарадњи са Џонијем Депом (ФОТО)

 

- Требало је да дође вече пре и када сам чуо да се то неће десити, знао сам да ће бити кашњења. Али, знао сам и да нема шансе да не дође. Он је јако пријатан, љубазан и скроман. Барем се тако понаша. Он слуша, заиста, не прави се. Позвали смо га да дође у Београд на Дан државности, у фебруару, и казао је: Да, 15. фебруара се видимо. Долазим. Запамтио је датум – казао је Биковић на К1. 

Бокс

Када је реч о Светском првенству у боксу у Београду, Биковић је са гледаоцима поделио анегдоту.

 
- Питао сам организаторе када су ме позвали која је то тачно моја веза са боксом, осим хонорара – казао је Биковић и насмејао Јовану Јоксимовић. – Објаснили су ми да боксери свакако промовишу свој спорт, али да је идеја да и друге особе помогну популаризацији бокса као дивног и племенитог спорта. Јел знаш зашто је бокс племенита вештина? - питао је Биковић Јовану. – Зато што уз помоћ бокса учиш како да агресивне нагоне, које сви имамо, претвориш и дисциплину, у надметање, надмудривање. Како да агресија буде гориво за нешто друго – рекао је Биковић који је бокс заволео припремајући се за представу „Кад су цветале тикве“. 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.