· · Коментари: 0

Милош Тимотијевић ужива на заслуженом одмору: Глумац отишао у Португал да посети СУПРУГУ (ФОТО)

Милош Тимотијевић изгледа као да никад није био срећнији

1675166097_Foto-Ataimeges.rs-Printscreen-Instagram-milosdtimotijevicofficial.jpg
Фото: Атаимегес.рс, Принтсцреен/Инстаграм - милосдтимотијевицоффициал

Милош Тимотијевић отпутовао је у Портуал на заслужени одмор. Тамо ужива са својом 15 година млађом супругом Тијаном Симић. Она живи у Лисабону, а глумац је искористио своје слободно време да је посети и проведе слободно време са њом.

- Милош ужива у обиласку Португала и сваког ћошета у Лисабону, а Тијана у улози туристичког водича. И њему прија да је на мало дужем одмору јер иначе малтене да нема слободног дана када су снимања и пробе представа - рекао је изор близак пару за "Блиц".

 

Што се тиче Тијаниних родитеља они су Милоша јако лепо прихватили и не смета им разлика у годинама.

- Тијана је одвојена од родитеља, али се труди да их често посећује, и сада се много радовала поновном сусрету Милоша и њих. Њега су лепо прихватили, не обазиру се на њихову разлику у годинама јер њихова ћерка не скида осмех с лица - закључио је извор.

На церемонији њиховог венчања је био узак круг њихових пријатеља и чланова породице, међу којима и Милан Марић и Тамара Крцуновић. Новинари су тада позвали глумца, а он је само рекао како не жели да коментарише свој приватан живот.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.