Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МИЛОШЕВО ПОРЕКЛО: Биковићи били имућни, па изгубили - СВЕ

ГЛУМАЦ Милош Биковић и његова партнерка Ивана Малић потврдили су да ће ускоро постати родитељи.

1695069977_Milos-Bikovic-foto-ATA-images-Instagram-bikovic.jpg
Фото: АТА имагес, Инстаграм/bikovic
Oglas

Лепа девојка познатог глумца, који је познат као велики заводник, се бави једним веома одговорним занимањем, а срећне вести су сигурно радосно дочекали и чланови Милошеве породице - брат и мајка. 

Брат Милоша Биковића има веома занимљиву животну причу, прилично несвакидашњу. 

Његов брат Михаило Биковић је одлучио да се замонаши када је имао 22 године, а док је Милош још био дете.

Михаило је старији 16 година, а својевремено је препричао свој разговор са њиховом трудном мајком, која није била сигурна да ли је права одлука да у том тренутку добије још једно дете.   

 

- Када је наша мајка имала дилему да ли да роди, ја сам рекао: "Наравно, јер док је он мали, ја ћу штитити њега, а када он порасте, а ја будем старији, он ће штитити мене“. Управо такав је наш однос данас. Милош има изузетан осећај за правду, уз развијен заштитнички став - прича игуман Михаило Биковић. 

Милош и Михаило су веома блиски, али околности им не дозвољавају да се често виђају.

- Недостаје ми брат. Често, често. Али, у свему морају да постоје жртве зарад једног вишег интереса. А тај виши интерес је да сви добијемо једно добро које ће оплеменити наше душе - каже Михаило.

- Мој брат је старији од мене 16 година, а отишао је у манастир када је имао 22 године. Људи имају погрешну перцепцију када је реч о овим стварима и сматрају да монаси живе испосничким животом, као да живе у пећини. Али то није тако - рекао глумац једном приликом.

Милошева и Михаилова породица је својревремо била имућна, међутим Милош није имао прилике да ужива у том богатству. 

 

- Моја породица је некада била веома богата, а након Другог светског рата због национализације смо све изгубили. Тата је био директор велике аустријске фирме и зарађивао је доста новца, али ја нисам осетио тај лагодан живот. Мој брат јесте - каже Милош.

Када су им се родитељи развели, њихов отац је отишао у Немачку, а преминуо је 2006. године. Милошева мајка се зове Марија и ако се загледате видећете да ликом млађи Биковић личи на њу.

- Њој мој успех није много важан. Веровала је да ћу постати глумац, али ме није претерано храбрила у томе. Када је моја каријера почела да иде узлазном линијом, она ме је подржала. Купио сам јој стан у Београду, а пре тога сам јој из Русије донео крзнену капу, која јој се много допала. Њој поклони нису толико важни. Одрастао сам на Карабурми, а често смо се селили јер нисмо имали свој стан - испричао је Биковић.

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas