· · Коментари: 1

Мира Шкорић давне 1995. године удала се за угледног хирурга: Кума је била ова певачица, а венчање окупило најпознатије личности (ФОТО)

Певачица Мира Шкорић давне 1994. године стала је на "луди камен" и удала се за угледног хирурга, Василија Јеремића

1656080409_mira-skoric-pevacica-06.jpg
Фото: репринт Сабор

Венчање је одржано у кругу најближе породице и пријатеља у престижном беоргадском хотелу, а кума је била певачица Ана Бекута.

Мира је носила романтичну, чипкану венчаницу. Бирала је модел хаљине који је у потпуности пратио силуету њеног тела, дугачких рукава од чипке и ролка изрезом. Косу је подигла у високу разбарушену пунђу са пуштеним шишкама које је тада имала. Занимљиво је и то да је Мира тада била плавуша.

Прочитајте још: Да ли је препознајете? Једна је од наомиљенијих глумица из серије "СРЕЋНИ ЉУДИ" (ФОТО)

Фото: репринт "Сабор"

Приликом церемоније склапања брака иза Мире и Васе нашле су се бројне колеге и данас велике звезде. Певачица Светлана Цеца Ражнатовић под руку је држала супруга, покојног Жељка Ражнатовића Аркана, обучена у белу уску хаљину и елегантан дугачки сако. Ту су били и Драган Којић Кеба, као и сада покојни Маринко Роквић.

Фото: репринт "Сабор"

Новинари Сабора неколико дана након венчања писали су о тада важном догађају који се догодио у престноци:

"После Цеце Величковић и Маје Маријане естрада је добила још једну лепу младенку - удала се Мира Шкорић. Трећа млада по принципу, трећа срећа, усрећила се озакоњењем своје љубави са др Василијем Јеремићем. Свадбено весеље било је у кругу најближе фамилије, приљатеља и колега. Организовано је пре петнаестак дана у хотелу "Мажестик" Кумови Ана Бекута и Дејан Симић имали су част да потврде ову вез. Очекивало се да у сличном својству буде присутан и Мирин друг Драган Стајићевић Карамела. Али, Карамела није дошао. Стигли су бројни букети, честитке и телеграми као и телефонски позиви оних који су хтели лично да пожеле Мири и Васи срећу и љубав у заједничком животу. Присутни су били и бројни кумови из пређашњих орођавања. Тако је Мира подржала као наконче малог Филипа, сина Горана и Тање, познатог пара из спота "Кукавица". Наравно, била је ту и главна актерка тог спота, Мирина искрена пријатељица и колегиница, Светлана Ражнатовић. Мира ће такође ускоро наставити каријеру са новим презименом, одмах после концерта на Ташмајдану биће Мира Јеремић.

Фото: репринт "Сабор"

Гости на весељу нису имали проблема када је опуштање у питању. Јер, Мира и Васа диктирали су убитачни темпо. Певало се играно нон-сто, а и они који нису професионалнци исказали су се као певачи. Кеба је, међутим, као искусни мајстор покупио поене када је рекао да зна коју песму највише воли.  Запевао је "Мирјана Мирјана срцу мом си најдража" и све подигао на ноге. Трубачи Стојана Крстића такође су "терали по свом", тако да није било оног ко није играо. Или бар цупкао ногом испод стола. Само од једног госта Милије Милосављевића Ктитора добили су преко 2000 марака. Сасвим лепо закитили су се и Злаја Тимотић и Бобан Шмакић, вереник Ане Бекуте, који су свирали гитару, хармонику, али и бубањ, онако по свом мераку. Мири и Васи у почаст певали су и Рођа Раичевић, Радослав Родић Роки, Марина Живковић, Зорица Марковић, Хани, Срећко Ћосић, Маринко Роквић..."

Фото: репринт "Сабор"

Овај чланак о венчању Мире Шкорић изашао је у Сабору, 29. мај 1995. године.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.