· · Коментари: 0
СУКОБ

Мира Шкорић ипак у Звездама Гранда? Овако је одбрусила на питање о Цеци!

Мира Шкорић одбрусила на питање о Цеци

1633703191_mira.jpg
Фото: Атаимагес

Певачица Мира Шкорић ускоро ће се можда наћи у екипи Драгана Стојковића Босанца, а сада открива да ли би прихватила да одлучује у "Звездама Гранда".

Она је сада отворила душу о овом пројекту

- Уф, не знам да ли бих прихватила ту позицију. Не би колеге поднеле мој темперамент. Студио не би остао жив. Крваво бих се борила за кандидате, перје би летело - рекла је певачица, која је упитана и како гледа на сарадњу с Босанцем, пошто важи за најстрожег члана жирија.

- И ја сам строга - кратка је била Мира, која је заједно с бившом чланицом жирија формирала многе певаче из поменутог такмичења.

- Рад са младима ме испуњава, стварно је било сјајно и има много талената. Музика ће живети сигурно. То је напоран процес, бирали смо песме сви заједно, било је озбиљно припремање - рекла је Мира, која се осврнула на Босанчев коментар да је Марија певачина, а Цеца популарна певачица.

Прочитајте још: Марић ЖЕСТОКО одговорио на Северинину СРАМНУ изјаву: "Она је само једна хрватска проститутка, која се обогатила преко Срба!"

- Не желим да коментаришем ништа везано за Цецу. Босанац је доктор и геније, сви можемо да стојимо мирно када он прича - било је све што је рекла певачица на ту тему.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.