Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДА

МОДНА КРИЗА Јелене Ђоковић : На свадбу кума дошла обучена у до сада не виђеном издању (ФОТО)

Какав је изглед Јелене Ђоковић, одговара ли њен модни избор ситуацији, зашто све више говори о одрживој моди и тврди да у одевању не преферира скупоцене комаде као некада, све су то питања на која су медији и јавност протеклих неколико година пробали да пронађу одговоре

1651306250_Screenshot_1.jpg
Пхото:Принтсцреен/инстаграм/јеленађоковицндф
Oglas

Осим чињенице да се презаситила скупоценог накита, још скупљих уникатних креација истакнутих светских уметника, ни до једног више закључка нико никада није успео да дође. Упркос једноставним комадима које преферира, одсуству маке упа и до детаља уређене фризуре, где год да се појави супруга најбољег тенисера на свету привлачи пажњу и даје шлагворт да се о њеном стајлингу говори, што најчешће чине модни стручњаци. Интересантно је да се током свих година никада нико до сада није позабавио модним одабиром првог рекета света.

Пхото: АТА

Подразумевало се да су на њему увек вредни спортски комади, сат који кошта бар као једна већа гарсоњера у центру Београда, али нико се није дрзнуо да више говори о његовом начину одевања у приватне сврхе, да ли је или није ускладио ципеле и наочаре или пак кошуљу са сакоом. Јединствена прилика да се мало више позабавимо том темом створила се данас на дан свадбеног весеља Новаковог кума Невена Марковића. 

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији(ФОТО)

Тенисер и његова изабраница на забаву организовану у хотелу Павиљон на Дорћолу појавили су се, многи ће верујемо закључити, као да су кренули Јелена у шетњу градом, а Новак на дневни коктел. Одсуство елегантних хаљина, потпетица или пак свечаног одела у Новаковом случају, говори у прилог томе да брачни пар за ову важну свечаност није баш много времена издвојио. Јелена се чак у то име није потрудила ни да уреди фризуру, већ је само покупила косу у необавезну пунђу.

Пхото: АТА

На основу свега да се закључити да се Новак и Јелена не воде оном народном да "Кум није дугме" или можда грешимо. Можда је баш кум инсистирао на лежерности, те су се потрудили то да испоштују. У сваком случају поневши ланене комаде гардеробе њих двоје су, као и увек, били врло модно усклађени.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas