Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Мој брат је ГОДИНАМА ЖИВЕО КАО БИЉКА": Инди и Едита о најтужнијим тренуцима у животу

Инди и Едита никад тужније

1710404519_indi-i-Edita-ATA.jpg
пхото:АТА
Oglas

Певачице Едита и Инди Арадиновић преживеле су велику породичну трагедију, што је Едита открила јавности када је победила у шоуу "Твоје лице звучи познато” и новац од тријумфа поклонила деци са Дауновим синдромом.

Њихов брат Семир, који је имао Даунов синдром, преминуо је пре 12 година у 21. години живота, када је Едита имала само 11 година.

– Инди је била нешто старија и била је потпуно укључена у негу брата и његово чување, била је свеснија од Едите да ће доћи дан када ће морати да се поздрави с њим. За разлику од ње, мала Едита је била тинејџерка и Семирова смрт ју је погодила као гром из ведра неба. Данима није причала, гледала је у једну тачку и сви су мислили да ће последице овог шока дуго да је прате. Били су у праву, о овом догађају више никада ни реч није рекла. Сви смо били изненађени и дубоко дирнути када је новац од победе дала деци са Дауновим синдромом. Само она зна како јој је. Семирова смрт је њихова рак-рана, али свако то проживљава на другачији начин. Њихова мајка никада се није опоравила, али је она жена још много тога у животу прошла – рекла је једном приликом блиска пријатељица породице Арадиновић.

- Мој брат је годинама живео као биљка, био је старији од мене. Није умео да једе, хода, нити је био свестан свог постојања. Препознавао је само нас који смо живели с њим. Мама и ја смо биле укључене највише у негу око њега, али никада нисамо знале како ће се понашати тај дан. Умео је да буде насилан, али и позитиван, тешко је било - присећала се Инди тог периода када је целокупну пажњу усмерила на Семирову негу.

- Саветовали су нас стручњаци како да бринемо о њему и радиле смо то најбоље што смо умеле. Те године биле су јако тешке, али и лепе. Његовом смрћу умро је и део мене. Тог дана не желим да се сећам. За нас је то још увек рак-рана, колико год да прође времена – истакла је певачица која је последњу годину Семировог живота запоставила своју каријеру коју је силно желела у том тренутку, али и пријатеље и свој емотивни живот:

- Била сам стармала, одрасла сам преко ноћи јер ме је мука на то натерала. Отац се није трудио да нам помогне. Тешко је било живети с братом с којим не можеш да попричаш, тражиш савет, који те није примећивао, али све бих дала да је жив.

Едита је само једном причала на ову тему.

- То је бол моје породице која никада неће да прође. Из поштовања према мојој мајци која је свашта прошла у животу не бих отварала ту рану. То сам споменула у емисији чисто да би људи знали зашто сам се одлучила да новац поклоним тој организацији. То је нешто јако интимно, приватна бол која не пролази. Људи нису знали за ту причу јер ја о томе не причам - рекла је Едита и признала да је сестри замерила што је у јавности изнела детаље Семирове смрти.

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas