Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Мој отац је био жртва": Рада Манојловић присетила се језивог тренутка - "Покушали су да га убију, била сам престрављена"

Певачица је додала и да је једном приликом и она била нападнута на весељу на ком је певала

1684569213_rada_manojlovic_17052023_0036.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Јавности је одавно познато да је певачица Рада Манојловић одрасла уз оца и да је он одмалена њена највећа подршка у свему што ради.

Рада Манојловић безрезервно помаже свом оцу у материјалом смислу. Она је саградила пространу кућу у којој он сада живи, купила све пољопривредне машине, улаже у имање, те води рачуна о његовом здрављу, јер никада није заборавила колико се жртвовао за њу.

Она никада није крила да је од тинејџерских дана навикла да ради и да са својим оцем пева на весељима и у околним локалима. Иако се никада није жалила, признала је да се неколико пута нашла у непријатној ситуацији, па чак и страховала за живот, јер публика неретко нема поштовања према певачицама. Једном приликом је њен отац, како тврди, умало страдао.

- Мој отац је био жртва током периода када је радио као мој менаждер. Никада нећу заборавити када су покушали да га убију тако што су преврнули аутомобил у коме је спавао и исчупали му волан. Престравила сам се, али на сву срећу изашао је неповређен. Мој отац је изузетно спретан и сналажљив човек, а и имали смо среће - испричала је једном приликом Рада за "Свет" и описала да је и она била нападнута:

- Једном је пијани гост са репетираним пиштољем упао под шатор у ком сам певала и узвикнуо: Све ћу да вас побијем. И то само зато што певач са којим сам тада радила није знао да отпева неку песму коју је овај тражио. Једино што је тада учинило да се осећам заштићеном јесте управо што је мој тата био са мном. Иначе, не стидим се што сам певала на таквим местима. На то сам изузетно поносна.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas