Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Мој живот се дели на два периода": Сузана Јовановић о браку са Сашом Поповићем - ево шта му никада неће заборавити

Сузана Јовановић и Саша Поповић су у браку више од две деценије

1690295542_191218_4587-foto-printscreen-sasa-i-suzana-ig_f.jpg
Фото: Петар Милошевић
Oglas

Сузана се  једном приликом се присетила како је започела живот са Салетом, да је он био њено „светло на крају тунела“ и љубав за сва времена.

– А онда је Бог умешао прсте у моју судбину. Могу да кажем: Хвала ти Боже што си ми у живот послао Сашу Поповића! Ако, од један до сто постоји скала људскости, доброте, емотивности, срчаности – Сале је хиљаду! Никада нећу заборавити када ми је рекао да је доста живота између Раље и Београда, да се сместа из изнајмљеног стана преселим у његову кућу и да Данијела морам да доведем што пре! Школска година се ближила крају, Данијел је завршавао четврти разред основне школе… Преселили смо се код Салета, а сина сам уписала у школу на Новом Београду. Од тада креће наша бајка која траје пуне 23 године – испричала је Сузана.

Певачица је пре Салета имала тежак живот, пролазила је свакакве недаће, а након његовог појављивања живот је почео да тече у правом смеру, а на њеном лицу се увек примећује задовољство и позитивно расположење.

– Својевремено сам Салета питала шта га је привукло код мене. Испричала сам му цео свој живот, колико сам се намучила и са колико тешкоћа сам се борила на трновитом путу. Мој живот се дели на два периода – пре Саше Поповића и од Саше Поповића. Рекао ми је да су му се јако допале моје очи и осмех. Да је осетио да сам племенита, да сам добра особа и добра мајка. Признао ми је да је одмах себи рекао: Ова жена мора да буде моја, по цену живота.

Сале је у овој причи изашао као прави супруг из снова. Њихово венчање се и данас данас памти, о њему се прича, а када су добили ћерку Александру крунисали су свој брачни живот.

– Сваки пут када ме је видео била сам насмејана и добро расположена. Никад нисам кукала на сав глас, не радим то ни данас. О свом болу и својој тузи никад нисам причала јавно. Затворим се у четири зида, исплачем се и терам даље. О нашој свадби се прича и данас. Рођење наше ћерке Александре је заокружило нашу причу, крунисало је. Двоје дечице, нас двоје… Лепа породица, кућу смо средили, стабилизовали се… Кад човек види колико му је породица стабилна и јака, колико је ментално, физички и психички стабилан, све иде како треба, ништа нас не може пољуљати. Највећи успех свакога на свету је када му деца израсту у нормалне људе – закључила је Сузана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas