Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

МОЈА ДЕЦА СУ РОЂЕНА ИЗ НАЈВЕЋЕ ЉУБАВИ: Наташа Беквалац о бившим партнерима - ''Била сам поносна на своје мушкарце''

''Имам неку луду теорију- да су ти деца таква каква ти је љубав била у том моменту када су настала''

1679304880_natasa_bekvalac_060220200009-Natsa-Bekvalac-naslov.jpg
Фото: АТА
Oglas

Певачица Наташа Беквалац иза себе има три брака - са првим супругом Данилом Икодиновићем добила је старију ћерку Хану, затим је била удата за Љубу Јовановића, а у трећем браку, са Луком Лазукићем, добила је млађу наследницу Катју. Ћерке су њен највећи понос и срећа, а сада је, како каже, сигурна да се више неће удавати.

"Одмах да ти срушим снешка, оно што могу да гарантујем, ја се нећу удавати више. Хана и Катја су испуниле моје срце у потпуности, тако да сам сасвим срећна", рекла је певачица у емисији "Диван шоу" на Курир телевизији.

И поред тога што не планира поново да одлази пред олтар, Наташа зна какав мушкарац би могао да привуче њену пажњу:

" Реаговала сам на хемију као млађа. Сада бих реаговала на енергију и конекцију која се одмах види, има је или не. Мој животни пут не може свако да разуме и испрати, једино да се догоди неки мушкарац који има талента за тако нешто. Мушкарац може бити млађи или старији, битно је то неко животно искуство. Не неко млађи да му будем мама, већ мало млађи од мене. Нисам неко ко се шокира екстремним разликама у годинама, већина има покриће за то. Пример је Верица Ракочевић која је јако срећна, просто не би изгледала тако да није", сматра атрактивна певачица. 

Наташа је истакла и да своју срећу никада није скривала и да је била поносна на своје изборе. 

"Увек сам имала потребу да свог мушкарца прикажем, нисам никада слала неку лажну слику. Била сам неко ко је поносан са својим мушкарцима, желела сам да ме ухвате за руку и да заједно одемо на неки јавни догађај. У том датом тренутку, ја сам била јако срећна, и никада то нисам крила. Тада сам заиста била јако срећна и поносна. Моја деца су рођена у том тренутку из највеће љубави. Имам неку луду теорију да су ти деца таква каква ти је љубав била у том моменту када су настала, а моја су лепа и срећна", са осмехом је рекла Беквалчева.

Она је говорила и о томе да ли је због љубави правила неке екстремне сцене.

"Имала сам разне ситуације, али не из љубави и љубоморе, већ из немоћи. Сада знам да је било из немоћи. То се дешава када преко пута себе имате особу, да ваши резони, ставови, приоритети, шта год, да више толико нема конекцију. Тада ти једино преостаје да сагнеш главу, тихо плачеш или само нешто разбијеш. Та количина немоћи једне енергије која је тупа и тешка, јако је поражавајуће када си имао велике снове и жеље са том особом", рекла је Наташа у поменутој емисији. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas